Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu
potřeboval bych sloučit stopy do jedné za sebou
mám nahráno v audacity 823 stop existuje nějaká jiná finta než to kopírovat a vkládat na konec
Dík
V Audacity nevím. Poohlédnul bych se po jiném programu, spíše s řádkovým ovládáním, tedy se spouštěním z příkazového řádku. Nějaký konvertor by to mohl zvládnout nebo jednoduchá sada nástrojů by mohla obsahovat přímo "slučovač". A pokud nejsou názvy souborů se stopami nepříčetně originální, nějaký skript nebo *.BAT by výrazně pomohl.
Nahrát v Audacity klidně. A teď je to uloženo jak, v 800 souborech, nebo v jednom souboru s 800 kanály?
Potíž všech grafických udělátek (jako je Audacity) je v tom, že sice můžeš myší ručně dělat kde co, ale často (zpravidla) neumějí zpracovat příkaz zadaný pomocí parametrů při spuštění. Takže když chceš udělat něco, co autor nepřipravil, jsi v háji.
S programy pracujícími v textovém (příkazovém) režimu je to lepší, protože se dá třeba vytvořit dávka do souboru *.bat (ve světě Microsoftu), která bude obsahovat smyčku do 800 a bude přidávat stopy uložené v souborech např. nazev001.wav, nazev002.wav až nazev800.wav do nějakého výstupního souboru. Případně je smyčka může tahat z toho velkého zdrojového souboru (kdyby to byl jeden soubor s 800 kanály) a zas postupně spojovat za sebe. A tak podobně. Proto píšu, aby ses podíval po nějakém negrafickém programu nebo nějaké sadě utilit, která by uměla, co potřebuješ, a pak to vhodnou dávkou *.bat vyřešíš.
Jinak Audacity má v menu v položce Soubor "Použít sadu příkazů". Ale vypadá to, že požadované s tím asi nepůjde. No, zkus to prozkoumat.
No, vyřešil bych to jednoduše. Pokud je chcete skutečně jen spojit, tak všechno přidat do playlistu winampu, nastavít výstup na diskwriter a pustit přehrávání. Za minutu je hotovo.
Problém je v tom,že to mám uložený jako projekt s koncovkou .au
zvuk byl brán s mix pultu s obou kanálů,cca 30 min. v kuse jelikož při ukládání došlo zamrznutí PC tak
mám uložený stopy,ale nemám spouštěcí ikonu s koncovkou .aup , která by mi to seřadila za sebou,když dám importovat
data tak mám všechny stopy pod sebou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.