Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Counter strike padani fps

Od: dreamer odpovědí: 3 změna:

caute , potreboval bych pomoct ... mam problemy z cskem ze kdyz hraju tak mi porad pada fps to znamena ze chvily 80 fps pak 90 proste nestabilni ... pred tim sem mnel OS windows xp a bylo t ov pohode 100 v kuse

tedka sem si preinstaloval windows a mam windows 7 proffesional 32 bit a porad mi to tak blbne

(vypl sem uplne all procesy nastavil nizkou prioritu projel pc vsem moznym co existuje .. vypnul vertikalni synchronizaci a dalsi v nastaveni 3D .. presunul opengl do slozky cstrike gldr ) proste vse mozne sem skusil ale porad mne to proste pada ... i kdyz hraju z bootama a je jich tam vice nebo i na netu kdyz se znekim potkam nebo ve smoku (coz predtim ve smoku porad 100) tedka proste mi to pada a neda se stim vubec hrat ... (fps modem mam 0.0 a max 101 takze to taky mam nastavene ... config mam taky dobry aj cl_updaterate 101 atd vse mam ) ale porad nevim

moje sestava : amd antholon 64 x2 5400 + 2.80 ghz

2gb ram

gts 450

a este abych nezapomenl tak sem poprve instaloval windows sam takze mozna ze sem neco zapomnel nainstalovat ale ovladace na grafiku mam a ostatni veci ktomu takze fakt nevim cim to muze byt ale docela mne to sere :( prosimvas za kazdou radu budu rad ...a kdyz budete chtit abych tu neco hodil jako napr logy z hjt tak neni problem budu ochotnej spolupracovat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dreamer
hodnocení

no tak pls poradte nekdo neco :)

blackburn*

Já bych ti rád poradil, ale nevím jak. Nebo co máš za grafiku?

dreamer
hodnocení

SER NATO JDU SI RACI PREINSTALOVAT WINDOWS Z5 NA XP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]