prosim o radu.uz tady jeden takovy dotaz byl, ohledne zvuku u DVD... zvuk jede naprosto normalne ve vsech prehravacich, ale jakmile chci prehrat DVD tak jen sumeni..nekdo zde psal, ze je potreba nainstalovat kodek, ale nenapsal nazev. Prosim o nazev tohoto kodeku, dekuji Niri
pokud vam nejde jen jedno DVD muze to byt tim, ze ma zvuk pouze DTS a Vase zvukova karta jej neumi.
Pokud nefunguje zadne DVD tak: - chybi kodek - chyba programu (uz se i to stalo, nejaka demo verze prehravace jela se zvukem vzdy prvnich 5 minut)
niri
dekuji za odpoved - zkusila jsem to nainstalovat a ted uz nejde ani to DVD pustit ukaze se tam hlaska : Program Windows Media Player nemůže přehrát tento disk DVD, protože nelze zapnout analogovou ochranu kopírování na výstupním monitoru. Nainstalujte aktualizovaný ovladač grafické karty. vcera se tam nic takoveho neobjevilo tak ted nevim jestli to ma souvislost s tim kodekem
cert vi, ale preinstalaci ovladace graficke karty nic nepokazis. Stahni si na netu aktualni a snad uz to vsechno poslape...
Ostatni DVD ti bezely ok?
niri
zkusila jsem ten kodek nainstalovat znovu a uz se mi to neobjevuje.ale zvuk stale bohuzel nejede..poustim vsechny DVD, ktera mam uz na tomto PC odzkousena a vzdy jela i se zvukem.. nedavno sme preinstalovavali pocitac, tak premyslim zda tam nechybi neco nainstalovat, ale co? to uz je mi zahadou: o) kazdopadne dekuji za odpoved, kdyby te nahodou cokoli napadlo dej urco vedet
Zkus si stáhnout a nainstalovat trial verzi programu PowerDVD a zkus v něm DVD přehrát. Dej vědět, jak to dopadlo.
niri
Tak jsem zkusila nainstalovat powerdvd a nejdriv se vsechny prehravaci programy uplne sekaly, zkusila sem je vsechny odinstalovat a nainstalovat znovu, ale nepomohlo to. Pak mi nekdo poradil at nainstaluju directx 9 a az po te se vsechno rozjelo jak ma. takze mi jedou dvd i se zvukem az na par vyjimek, ale prevazna vetsina dvd jede.nejlepsi na prehravani je podle me powerdvd. Dekuji za rady snad uz me to nebude zlobit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.