Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CS Source patche

Od: blackburn* odpovědí: 4 změna:

Nazdar,

dostal jsem po dlouhé době chuť si zahrát nějaké zombíky, a tak jsem si nainstaloval CS Source. Potřeboval bych poradit s těma patchama, protože nevím jaká verze je konečná a jestli musím všechny stáhnout od tý v16 až po vXX a postupně je instalovat.

DÍK

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sinys*
hodnocení

0x

potřebuješ patche 16,17,18 a nainstalovat je postupně

blackburn*
hodnocení

ty už mám, ale když se chci připojit na server, tak mi to napíše něco ve smyslu, že server má jinou verzi

doplněno 04.02.12 15:59:

Potom mám stáhlou i v19, ale ne nainstalovanou, protože, když ji nainstaluji a jdu do seznamu pro MP a dám "Připojit", tak mi hra zamrzne.

gzelin*

jo to se mi stava taky
lidi pls chci vedet jak se pripojit jednoduse na server v multiplayeru
DIk

swatik789*
hodnocení

0x

jeslti si chces zahrát pořádny masakr se zombií taksistáhni Left 4 Dead nebo Left 4 Dead 2,je to od stejných tvůrců jako CS:S ale je tam víc krve a zombíku a dá se tam hrát i SIngle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]