Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít email .eml

Od: moncherry* odpovědí: 8 změna:

Zdravím... nevím jestli už jsem se dotazoval, ale nemohu stále otvítat emaily s pýíponou " .eml " .

Nevím ším to, ale všem co si píšeme to jde a já to hážu do koše. Kdyš dám zobrazit - tak je nesmyslný text a

doplněno 04.02.12 15:51:

a nebo toto okno a dál nic.Mám WVistu Home Ptemium a poštu v Googlu - gmail. Dík moc za radu*tuc**slunce**zed*

Jak otevřít email .eml

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi budete potřebovat prohlížeč, který tuto příponu umí. Nebo soubor stáhněte do PC a pokuste se soubor překovertovat nějakým k tomu určeným programem (např. Format Factory) do formátu, který Váš prohlížeč umí (mpeg, avi...)

sondaw*

Nevím, co má společného email s prohlížečem a už vůbec nechápu, proč tazatel otevírá email ve WMPlayeru

Přípona .elm je přípona emailu, pokud ti nejde emal otevřít v gmailu,otevři ho ve Windows Mail, který je součástí systému.

Mám také Vistu Home Premium i gmail (mimo jiné) a s otevřením mailu nemám problém. Podívej se v Ovládacích panelech>Výchozí programy>Přidružit typ souboru... k jakému programu máš tulhe příponu přidruženou

Já teda otázku chápu tak, že nejdou otevírat přílohy s příponou .eml. Tazatel píše, že text mailu normálně přečte. Z toho obrázku je vidět, že se systém automaticky pokouší otevřít přílohu ve WMPlayeru. Ten zřejmě tuhle příponu neumí.

doplněno 04.02.12 16:49:

Tak se omlouvám, po první přečtení jsem dotaz ne zcela dobře pochopil.:(

sondaw*

Pokud otevírá přílohu s příponou elm (moc teda nechápu proč, protože je to stále email)), tak ji otevřu v textovém editoru (EmEditor nebo Poznámkový blok) - vyzkoušeno

Soubor s příponou .elm je email v textové podobě a měl by jít normálně otevřít poklepem nebo přes pravé tl. myši>Otevřít v programu a vybrat emailového klienta, kterým otevírá zprávy

Určitě soubor neotevře v přehrávači i kdyby stáhl nevím jaké kodeky, otevře to emailový klient

moncherry*
hodnocení

ano mám to ve Windows Media Player

ahasver4*
hodnocení

0x

Nepomohlo by nainstalovat kodeky? slunecnice.cz/...

nebo VLC?

slunecnice.cz/...

doplněno 04.02.12 16:45:

A souhlas s tím,že prohlížeč je v tom nevinně..:)

doplněno 04.02.12 17:04:

Nevšiml jsem si že je to textový soubor,to je fakt..Ale proč se mu tedy otvírá ve WMP?Jen tedy nastavit jinak..

hodnocení

0x

Nastavit si asociaci pripony .eml na postovniho klienta, nikoliv na WMP, v kterém se to nyní otvíra - coz je samozrejme spatne.

Staci si email stahnout do PC, kliknout na nej pravym tlacitkem (platí pro visty + 7ky) a zvolit funkci "OTEVRIT V PROGRAMU ..." pote zvolit MS Outlook nebo jakehokoliv postovniho klienta.

Kodeky ani prohlizec, ci neco podobneho s tim nema nic spolecneho...

dzordz*
hodnocení

0x

Dnes ráno jsem na .eml náhodou narazil taky, zjistil jsem, že to je přesně ten formát, do kterého se ukládají maily, když se zkušebně místo odesílání po internetu přesměrujou na disk.

No a jelikož outlook ani nic jinýho neprovozuju, stačil mi k otevření i Poznámkovej blok. Hlavička mailu zobrazená normálně, v těle je nějaký bordel a pár nesmyslných znaků navíc, ale textový obsah zprávy jde přečíst bez problému. Takže uložit, shift+pravý klik, Otevřít v programu a buď ten outlook, nebo nějaký texťák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]