Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zlepšit PC

Od: artik* odpovědí: 22 změna:

chci lepší PC , co vše potřebuju vědět a co vše musím vyměnit?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zjednodusene receno vse zalezi od vasi zakladni desky. Pokud tu mate starou tak ze stareho prenesete jen disk a mozna zdroj s case

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co je to "lepší"?

figurek*
hodnocení

0x

kup nové. Repasovat starší PC ti nedoporučuji, protože při repasu stejně musíš vyměnit skoro všechno, včetně základní desky.

ahasver4*
hodnocení

0x

Mohl by jste sem dát screen toho,co v PC máte teď?Děkujeme...

doplněno 04.02.12 14:26:

Třeba pomocí tohoto?.. slunecnice.cz/...

doplněno 04.02.12 14:45:

Informace o tom,že nejde spustit v základní otázce chyběla...Nejsme jasnovidci...

artik*
hodnocení

nemohl ,protože mi nejde pustit .

pockat, chtel jste napsat lepsi nebo fungujici? :)

jestli jde o mrtvolku tak jen vytahnete disk

artik*
hodnocení

bude jen špatnej zdroj , ale před tím běhal hodně pomalu

jde o to co to zpusobovalo - mohla tam byt jen mala ramka

kdy jste ho kupoval?

artik*
hodnocení

kupováno 5let dozadu v makru

Aj, tak tady už by mohl být problém. To už je dost let, ještě dva tři roky dozadu byste to mohl zlepšit, ale tady už možná neseženete procesor - nový se zárukou.

hodnocení

0x

O tázka je, co za PC máte teď. Pokud máte 286, je lepší přestavět na 386, ale díly už budete těžko shánět*smich*.

doplněno 04.02.12 16:21:

Jo a mimo bedny (možná) budete asi potřebovat úplně všechno.*haha*

doplněno 04.02.12 16:21:

Jo a mimo bedny (možná) budete asi potřebovat úplně všechno.*haha*

bruk600*
hodnocení

0x

Nej je vyměnit celé PC, ale pokud jde o oživení toho starého, tak je potřeba vědět jak se to chová při pokusu o zapnutí a případně se podívat do PC skříně, jaké má základní deska na sobě oznašení a to nejen výrobce, ale i ty čísla okolo.

artik*
hodnocení

Dobrý den , tak tam mám DDR-400 512MB a na desce je napsáno P4M-800M/T2 a pak je tam něco do čeho je zapojen monitor :D R96DV 256MB . dá se s tím něco dělat . Mam tam ještě jedno volné místo na RAM .Díky

Nemá to smysl, kupte nový.

artik*
hodnocení

a není to škoda? Mam to jen na připojení k netu a občas něco napsat .Jinak se tam nic nedělá . Je to Intel(R) Celeron (R) CPU 2,66GHz 512 MB RAM . potřebuju aby to bylo trošku rychlejší . V práci mam ještě starší a naběhne za chvilku . tady na tom se může začít dělat tak po 5minutách .

bruk600*

Dobrý den, zatím jsem pochopil, že PC ani nejde zapnout. Pokud při zapnutí ani nepípne, tak by mohla být nefunkční deska, nebo zdroj. To by pak bylo jednoduší si pořídit za minimální peníz něco stejně starého, ale funkčního. Pokud to zapnout jde, tak bych určitě přidal RAM paměť a přeinstaloval systém, protože ten už můžete být léty "zanežáděný" různými přeinstalacemi a odinstalacemi programů.

artik*
hodnocení

PC maká , dneska jsem dal novej zdroj a už jede , ale je to pořád trochu pomalá ,tak jsem to chtěl zrychlit .

ahasver4*

Podle mě do tohohle nemá cenu investovat.Žádné velké vylepšení by se nekonalo.Je to na nový...:)

pida007*

Tak neco se s tim da udelat vzdy, minimalne vyhodit do popelnice. :D
Ale pokud se vam to jeste nechce vyhazovat, muze se do AGP slotu sehnat nejaka slusna grafika, co se ke konci vyrabela, napr. Ati x850 nebo x1950, dale pak procesor P4 a pameti slepit do maximalni velikosti teda 2GB, ktere podporuje deska. ja osobne bych se na to ale uz vyprd a koupil nejaky funkcni stroj treba na Aukru, za 2-3 tisice, co zas nejakou dobu vydrzi, nebo rovnou neco novyho kolem 10 tis., zalezi na Vasi situaci.

martinxx1

to jo no hodit do popelnice a za cca 5000 mate slusne pc

artik*
hodnocení

za 5000,- slušné PC ,mohu poprosit kde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]