Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba dll

Od: mikiki3 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,nevíte někdo jak odstranit chybu msitzp32.dll? Po přihlášení mě hned na plochu naskočí to chybové okno.Zkoušel jsem čistit registry,opraví,ale neodstraní.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

A nečistil jste ty registry náhodou už před tím,než to okno naskočilo?Špatný zásah do registru je nejrychlejší cesta jak zničit systém.Skuste,máte-li orig instalační médium,zadat opravu z něj.

mikiki3
hodnocení

ta chyba se mi ukázala při ukončení instalace nějakého programu,ale už nevím,co to bylo za program právě.Nevím,co to bude.

ahasver4*

Tak zkuste klasiku,snad pomůže...Start,Všechny programy,Příslušenství,Systémové nástroje,Oprava systému..A zvolte datum kdy to bylo v pořádku..A modlete se...:)

hodnocení

0x

1) Je název té knihovny správně?

2) Odkdy to dělá (zhruba aby se dalo přemýšlete nad tím, co to mohlo způsobit. Zda to je hláška, co vyskočila dnes poprvé po instalaci nejake zaplaty, programu, atd... , nebo je to hláška, co vám vyskakuje už měsice a snazite se to vsemozne opravovat ruznymi programy, utilitami, zasahy do registru atd atd.. )

2) Čím jste čistil registry? ( "co" opraví ale nedostraní?)

3) Jaké chybové okno? Nějaký větší popis problému nebo printscreen by neuškodil...

4) Zmínit verzi operačního systému by taky nebylo na škodu ...

mikiki3
hodnocení

mám windows 7 starter, instaloval se mi nějaký program,a já to zručil a od té doby ta chyba naskakuje při startu pc. chyba: Při spuštění souboru msitzp 32.dll došlo k problému.uvedený modul nebyl nalezen.

Tak vyzkousejte to jak radi ahasver -> spustit obnovu systemu. Pokud je to skutecne chvili a po nejake stornovane instalaci, nejspise je neco zapsano jeste v registrech (tipnul bych vetev RUN ONCE) a snazi se to po startu doinstalovat, tak toto bude nejrychlejsi oprava.

Rucne bychom jinak museli prohlidnout registry a odmazat to, co se chce spoustet -> onen program, ktery ani nevite jak se jmenoval, takze by to bylo trochu slozitejsi :)

Mozna, ze by to bylo videt pres CCleaner v sekci Nástroje -> Start

mikiki3
hodnocení

yakube díky moc,udělal jsem to přes ccleaner auž to funguje.díky moc,už se to nezobrazuje.

ladinpraha*

To vypadá, že jsi něco místo odinstalace jenom smazal. Já ve Win7 tuhle knihovnu nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]