Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení ve Windows 7

Od: johny* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit. Mám WINDOWS 7 na svém novém PC.

1. Nevíte jak vložit boční lištu TOOLBAR pro snadný přístup do souborů, které bych měl zde uloženy?

2. Mám na NTB čtečku otisku prstu, jakou aplikací ji mohu nastavit? Zatím vůbec nevím jak se spouští.

3.Jak vložit na plochu jednoduché poznámkové lístky, ve kterých bych měl něco napsanýho?

Poradí někdo?

Mockrát děkuji, Johny

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

2x

1. To jsem moc nepochopil. Toolbar je podle mě něco jiného, než myslíte. Nestačila by složka? Nebo tam dát zástupce na soubory? Možná je na to něco speciálního, co to dá do nějakého "chlívku," ale to mi přijde docela zbytečné.

2. Výrobce notebooku k tomu dodává nějaký program. Třeba u HP se to nastavuje v HP ProtectTools Security Manager.

3. Klikněte na Start a do vyhledávacího pole napište Rychlé poznámky případně stikynot.exe. (je to to samé)

bena*

Myslím, že oným toolbarem je myšlen nový panel nástrojů. ten vytvoříte kliknutím na lištu dole (Hlavní panel - tam kde jsou ikony, Start, hodiny, atd.) a zvolíte Panely nástrojů - nový panel nástrojů. Nový panel nástorjů pak přetáhnete z dolení lišty buď doprava nebo doleva a nastavíte si ho.

Jinak lepší by bylo na Plochu dát pouze zástupce složky. Jinak pokud na ploše máte spoustu souborů a složek, tak by bylo lepší tyto soubory a složky přesunout do složky Dokuemnty nebo jiné na disku a na plochu si dát pouze zástupce složky.

johny*
hodnocení

Děkuji, perfektní, jen nevím jak mohu nastavit tu čtečku otisku prstu, mám PC DELL.

Nevíte někdo jaká je na to aplikace? Nemůžu nic najít :(

charlies*

Hádám, že by to mohl být program Dell Data Protection | Access. Mohl by být v notebooku už předinstalován. Zkusil bych kliknout na Start a do vyhledávacího okénka napsat Dell Data Access, jestli to něco najde a dál se řídit tímto návodem:

support.dell.com/...

johny*
hodnocení

Děkuji, já však takovou aplikaci nemám :( Nevíte jak tu čtečku mám nastavit? Co dělat?

Děkuju

charlies*

Napište přesně, co máte za notebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]