Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před 14 dny mi přestal fungovat notebook. Zůstal stát při naběhnutí biosu a hláškou že je vadný disk, je třeba ho zálohovat a vaměnit.
Dneska jsem našel fakturu a sice je z roku 2009 ale záruka je tam uvedena 36 měsíců. Jak mám ten disk prodejci předat, když nemám originál krabičku na přenesení? A je k tomu potřeba nějaký výpis z počítače, který by ukázal že disk je opravdu špatný? nebo stačí říct o úvodní hlášce S.M.A.R.T.u, který hlásil ten poškozený disk.
Nepotřebujete žádnou originál krabičku ani nějaký výpis.Jestli je platná záruka,tak jen prodejci říci,že je v poruše a co Vám napsal.nebo prostě je říci,že nejede...Oni si už zjistí co s ním je..
doplněno 03.02.12 19:36: Samozřejmě celý notebook...Zdravím cinematic,znalce písní a všelikého ostatního,co jde zase kolem..
Podíval bych se na reklamační řád prodejce disku (případně na záruční podmínky). Některé obchody mají i možnost zadání reklamace do on-line formuláře a vy pak jen donesete nebo odešlete disk buď prodejci nebo servisu, na který vás odkáže
doplněno 03.02.12 19:31:Napsal jsem prodejce disku, v tomto případě samozřejmě prodejce notebooku, pokud se jedná o původní disk.
doplněno 03.02.12 19:40:Také zdravím, ahasver4! @ahasver
Zapoměl jsem dodat že disk byl kupován zvláš.
A je to znaška Western digital, tak nevím jestli se mám obrátit na prodejce, nebo přímo na WD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.