Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepisovatelné DVD mazání

Od: karel777 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Mám přepisovatelné DVD. Kolikrát jej mužu smazat a znovu nahrát než jej vyhodím? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

query*
hodnocení

4x

Tak na toto je docela tezka odpoved ;) Zalezi na vice faktorech, znacka, stari, jak casto prepisujete atd. Ale podle me se to presne empiricky neda urcit, navic je to kazdeho kusu jine.

dzordz*
hodnocení

0x

Říkalo se snad stokrát.. Nikdy jsem u žádnýho k takovýmu počtu nedošel, možná tak 25x, fungovalo furt normálně.

luke237
hodnocení

0x
Taky se mi nejak vybavuje to cislo 100x, ale tohle jsem slysel pred MNOHA A MNOHA lety. Kdo vi, jak je to u tech dnesnich. Opis si presny typ a zkus se po tom podivat na strankach "vyrobce" (DVD vyrabi snad jen 3-5 snad az na jednu vyjimku bezejmennych firem a tisknout na to loga velkych vyrobcu, kteri si u nich jejich vyrobu objednaji).
jofa*

Tak skutečně záleží jaké to DVD je. Osobně všude používám léta orig. DVD-RAM ( Matsusitha) a tam udávají přepisovatelnos (při zápisu speed 3x) , 100.000 x. Mám jich mnoho a ještě čistých, protože většinou neustále přepisuj 1-2 stále dokola. To bych se nedopočítal kolikrát bylo jedno přepsané. Potom je velice dobré na dlouhodobější ukládání dat. Pochopitelně, musí být zařizení, které i po letech DVD.RAM přečte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]