Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal, alterpay - auto. platby

Od: buran odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, někde na internetu jsem viděl, jak jsem něco objednával a platil přes paypal, že jsem jenom klikl na odkaz a zadal heslo a automaticky to převedlo peníze z mého účtu na obchodní účet.
Chci se zeptat, jestli je možné vytvořit takový formulář i pro mé stránky a pokud ano, jestli je možné při platbě spustit script na mém serveru (něco podobného, co dělají sms brány). Např: by po provedené platbě paypal spustil script na mém webu a údaje by byly přenášeny metodou get, např něco takového: mujweb.cz/...

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sulfan*
hodnocení

0x

" údaje by byly přenášeny metodou get"- to snad nemyslíte vážně

Platba pomocí třetího serveru (Paypal) musí být velice dobře zabezpečena přes šifrované protokoly, ale určitě takový skript existuje, který by uživatele zavedl na stránku https://paypal.com a po provedení platby zase na vaše stránky.

petr123*
hodnocení

0x

Každá platební brána po provedení transakce uživatele přesměruje zpět na tebe a většinou jsou v ní definované dvě různé stránky kam může přesměrovat. Jedna je pokud byla operace úspěšná, druhá když ne. Takže dokážeš poznat zda zákazník zaplatil a je jen na tobě jak s takovou informací budeš dál pracovat.

buran
hodnocení

A je možné nějak získaz e-mail platícího?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]