Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu mám nainstalované xp a píše mne to ve správce zařízení otazníky Další zařízení? Multimediální adaptér? Řadič sběrnice? nevím co stím jak nainstalovat ovladač nebo jak to zprovoznit jsem laik moc tomu nerozumím tak bych prosil podrobnou radu moc vám děkuji za rady které mne dovedou k úspěchu
doplněno 03.02.12 13:01:Ještě doplnuji co píše Driver Genius
Píše to.Zastaralé ovladačeRealtek High Definition Audio DriversAMD Chipset DriversATI Display DriversCompro Vista TH350i Videomate Seies DriversMarvell Yukon Ethernet Controller DriversJmicron IEEE 1394 Host Contoller Driversdoplněno 03.02.12 15:24:Ještě bych chtěl doplnit že mne nejde vypálit film na dvd v media plaer jen na Cd
Prostě Vám chybí ovladače.Některé si stáhne systém sám v aktualizacích.Některé ale budete muset nainstalovat sám.Ze stránek výrobce.Co máte v PC za komponenty zjistíte Everestem,ten Vám řekne o PC vše.
doplněno 03.02.12 00:28:Druhý program řekne,které chybějí.V trialu je nestáhne ale ukáže cestu jak k nim...
doplněno 03.02.12 00:35:A nebo,až a zda-li,použijete ten Everest,dejte sem screen,možná pomůžeme více...Bude vypadat asi takto..
doplněno 03.02.12 00:52: A aby to bylo všechno,tak ve Správci klepněte pravým na to zařízení kde je vykřičník a dejte aktualizovat,co to udělá...
Tak sem to udělal dle vaší rady ale nevím jak to stáhnu když napíšu do slunečnice co píše Driver Genius tak nic tak jak to mám udělat posílám ten dokument k počítači snad poradíte děkuji všem
Přehled informací Hodnota
Počítač
Operační systém Microsoft Windows XP Professional
Service Pack OS Service Pack 3
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Jméno počítače DOMA-L8U7IU5GAA
Jméno uživatele Jirka
Základní deska
CPU typ Unknown, 2300 MHz
Název základní desky Neznámý
Čipová sada základní desky Neznámý
Pracovní paměť 1792 MB
BIOS Typ AMI (04/08/08)
Zobrazení
Grafická karta ATI Radeon 2100 (700 MB)
Grafická karta ATI Radeon 2100 (700 MB)
Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] (YE6U000246)
Multimédia
Zvuková karta Realtek HD Audio output
Nosiče dat
Ovladač IDE PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE
Ovladač IDE PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE
Pevný disk WDC WD5000AAJS-22A8B0 (465 GB, IDE)
Pevný disk Generic USB SD Reader USB Device
Pevný disk Generic USB MS Reader USB Device
Pevný disk Generic USB SM Reader USB Device
Pevný disk Generic USB CF Reader USB Device
Optická mechanika Optiarc DVD RW AD-7200S
SMART-status pevného disku OK
Oddíly
C: (NTFS) 476937 MB (435607 MB volných)
Vstupní zařízení
Klávesnice Standardní klávesnice 101/102 nebo klávesnice Microsoft Natural PS/2
Myš Myš Microsoft pro port PS/2
Síť
Síťová karta Generic Marvell Yukon 88E8071 based Ethernet Controller (10.45.33.234)
Periferní zařízení
Tiskárna CAPTURE FAX BVRP
Tiskárna Lexmark X1100 Series
Tiskárna Microsoft XPS Document Writer
Ovladač USB1 Standard OpenHCD USB Host Controller [NoDB]
USB-zařízení Lexmark X1100 Series
USB-zařízení Obecný rozbočovač USB
USB-zařízení Podpora tisku přes sběrnici USB
USB-zařízení Velkokapacitní paměťové zařízení USB
Po instalaci Windows musíš doinstalovat chybějící ovladače. Většina HW, který máš v PC má svoje instalační CD. Z CD k základní desce je obvykle nutné nainstalovat ovladač zvukovky, další CD má grafická karta, tiskárna, případně TV karta nebo kamera. Prostě vzít jedno CD za druhým a instalovat.
Cd nemám ani jsem neměl prostě mne ho k tomu nedaly měl sem vtom vistu ale tu sem zrušil a dal sem XP
Udělat to,co píše ladinpraha,nějak jsem nepochopil to o psaní do Slunečnice...Tam jen stáhnout ten program,nainstalovat a spustit.Mluvím o Driver Genius..
Aha,.já to přehlédl,omlouvám se.Takže víte jaké Vám chybí a tak si ovladače najdete na stránkách výrobce.Stáhnout ty pro Vaše PC.
No a co vlastně máte za problém, co nefunguje? Jen vypalování dvd? WMP umí jen 4.7GB datové cd, audio ani video (do dvd přehrávače) neumí: Burning DVD-Audio and DVD-Video discs is not supported in the Player.
Nějaký zastaralý ovladač firewire vůbec nemusíte řešit, ethernet to samé. Jestli funguje zvuk, tak ani ta multimediální zařízení, může to být bůhvíco, co stejně nikdy nevyužijete.
Dobře ovladače tak nutně asi řešit nemusim ale když si stáhnu film do počítače tak včem to mám vypálit když ho budu chtít přehrát jinde v DVD přehrávači CD mne to nepřehraje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.