Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná pamět

Od: chlup* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat mám takový problém , že když hraji hru , tak jde zpomaleně.Mám podezření že by to mohla být zahlcená virtuální pamět na internetu , ale když jí chci smazat tak tam je , že by se smazaly webové formuláře a nevím co by se pak stalo.Jestli bych je mohl smazat nebo co jiného by mohlo být příčinou tohoto problému.Předem děkuji za odpověd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No těžko říct co to je, moc si toho neřekl, pokud vím tak virtuální paměť je v počítači a mělo by ti to napsat že je plná a že nestíhá, pokud tomu tak je, tak se to dá nastavit aby využívala větší prostor.

Ale pokud hraješ on-line hru a virtuální paměť se zapisuje na netu, což se mi zdá trochu divný, ale v tomhle směru nemám moc informací, tak ti asi moc neporadim.

No myslim že na ty formuláře by se šahat nemělo, tohle sou celkem citlivý místa, ale taky podle toho co to využívá a k čemu to slouží, těžko říct když nevím oč de.

Jedna z dalších možností může bejt, že grafická karta nemusí stíhat a nebo je přehřátá nebo se prostě stářím poškodila, ale nevim jak moc starý počítač máš.

Taky to může bejt ramkama atd... je toho celkem hodně, asi sem ti moc nepomohl, ale snad aspoň trochu. :)

hodnocení

0x
Uveď co máš za počítač, je možný že máš pomalé cpu, málo operační paměti nebo starou grafiku, nebo kombinaci všeho a pc prostě potom nestíhá, dále jde o to zda splňuješ alespoň minimální nároky co jsou na hře napsané. Virtuální paměť na internetu je co? Pokud ti jde obecně o virtuální paměť tak je většinou nastaveno aby si ji určit systém, pokud to jde o cache internetu tak ta nemá na hraní vliv, smazat ji tedy můžeš, zvlášť pokud je dlouho nemazaná, ale pokud vysloveně nemáš málo místa na disku tak to tim nebude, dej spíše více info jak už jsem nakousl...
chlup*
hodnocení

Stářím počítače to nebude mám ho pár měsíců.Hry mi vždy šli všechny až ted tak měsíc mám s tím problémy.Požadavky her počítač splnuje já nevím tak napiš co bys potřeboval vědět.Díky za odpověd.

To co píše Clay + ještě co jsi prováděl s PC- čili naistalování nějakého programu, změny v HW, kouknout do start/spustit/msconfig, záložka po spuštění (souvislost s naistalovanýma věcma)

hodnocení

0x

ta hra se hraje online? Je to pres prohlizec nebo klasicka hra? Dříve jela v pohodě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]