Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmyslný problém se zpětnou ozvěnou

Od: alexandr147* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím vás , chtěl bych se zeptat ... přišel jsem jako vždy na ntb a pustil skype ... připojil headset a chtěl volat ... jenomže kamarádi mě neslyšeli tak a dole se oběvila ikonka v překladu váš microfon je velmi potichu ... tak jsem pohotově zvyšil hlasitost microfonu ... ale to se šeredně podělalo protože teď a to i přesto že jsem hlastitost rátil z5 tak slyším šílené vrčenía a bzučení a to i když headset odpojím (bohužel mám na ntb microfon ) a vůbec nevím co s tím .. jedině vypnout ve zvukovce zvuk uplně ... nejde nějak rychle vrátit tohle všechno do továrního nastavení bez přeinstalování pc nebo vrácení do bodu obnovení? díky za pomoc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Je nějaký důvod nezkusit to obnovení?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]