Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám nějaký program na zaznámenávání plochy u PC, mělo by to vypadat cca takhle
Já na to používám Camstudio-> slunecnice.cz/...
Jinak pro nahravani zvuku je nutne vypnout v nastaveni funkci "do not record audio"
doplněno 02.02.12 17:14:ahasver: doporucujte prosim trochu s rozumem a ne jen "hamty hamty, at odpovim driv nez tamty"
Pochybuji, ze tazatel ma naladu utracet skoro 8tisic za program ...
,,hamty hamty,nerozumím a jestli ano,tak já na hamty kašlu..A je mi jedno,za co chce tazatel utrácet,Vy to víte?Mimochodem,Váš poslední dotaz spustil lavinu události,na jejíchž konci jsem přišel o třináct dobrých odpovědí.Už to diskuzí s Vámi nehodlám riskovat.takže kašlu na hodnocení i na podobné dotazy.Teď jsem se zpronevěřil svému slibu jednomu velice rozumnému sys.Nereagovat.Taky je to naposledy..
cituji: "je mi jedno, za co chce tazatel utracet" ... no to je prave to, ze si myslim (vím), ze utracet vubec nechce a vy sem opet jak je vasim zvykem vpalite behem par vterin nejakou kravinu, kterou posleze zacnete doplnovat a nafukovat o dalsi a dalsi balast.
A hamty hamty, at odpovim driv nez tamty, je vice nez vymluvna. Protoze presne tak se vy chovate. V podstate za tech par mesicu, co jste se zde vyskytl, jsem si udelal velice dobry obrazek o vasi IT gramotnosti...
A pokud vam nejde o ty hamty hamty, tak proc si stezujete, ze jste prisel o 13 "dobrych" odpovedi? Mimochodem vetsina vasich "dobrych" odpovedi je na hranici samonaklikávání ...
Vtipné,opravdu vtipné...Jak Vaše napadání pomůže tazateli?A takovej to byl hezkej den...
A ještě mi to nedá,když už mě asi admin sejme ať to stojí zato.Já jsem tazateli odpověděl na dotaz.Vy mě tu jen neuvěřitelně urážíte.Já jsem adminovi už tenkrát navrhl aby mé hodnocení úplně zrušil.Tím ,,samonaklikáváním,,jste se zařadil mezi individua,která mi nestojí ani za písmenko..Tečka.Konec.Admine,beru trest.
Nezbývá mi nic jiného, než s yakubem souhlasit... ahasver4, Vaše chování zde tady je ubohé. Kvůli Vám poradna v oblasti počítače a příslušenství bude ztrácet na kreditu, protože Obnovu systému a podobné vaše "kolovrátek-rady" zná snad každý... možná i to nejmenované zvíře z jmenovaného cirkusu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.