Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod MP4 z do AVI

Od: nosyparker odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat jak nejlépe převést FullHD video v MP4 z digitální fotoaparátu do .avi (divX) tak aby neztratilo příliš na kvalitě.

Zkusil jsem již pár programů ale vždy je pak video nekoukatelná, teď jsem zkoušel Pazera Free MP4 to AVI a video je sice 10x menší ale kvalita nekoukatelná - žádné nastavení jsem neměnil.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste program Format factory a nastavit tam Vysoká kvalita...

nosyparker
hodnocení

Super, kvalita dobrá. Nešlo mi o místo ale abych to mohl přehrát v dvd.

klusik*
hodnocení

0x

Zdravím, mně se osvědčil program AviDemux, musíš mít samozřejmě kodeky.

Pokud chceš převést film do DivX, tak samozřejmě musíš nastavit požadovanou kvalitu bitrate - DivX není zrovna nejnovější kodek ;) XviD je na tom podobně, ale ten je alespoň aktualizovaný.

Je to o experimentu. Každopádně pokud máš FullHD video, třeba 45 minut (běžný seriál), tak bezeztráty kvality nepočítej s menší velikostí, než 1 GB ;)

Avidemux má v sobě rovnou kalkulačku na přepočty, takže ti pomůže ;)

technoman*
hodnocení

0x

Zkuste program Format Factory. Sám ho používám k převodu do .avi.

hodnocení

0x

format factory není špatný ale znám lepší. any-video-converter.com/...

any video convertor je nejlepší dá se tam nastavit všechno zná opravdu hodně formátů kodeků a tak dál ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]