Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jak nejlépe převést FullHD video v MP4 z digitální fotoaparátu do .avi (divX) tak aby neztratilo příliš na kvalitě.
Zkusil jsem již pár programů ale vždy je pak video nekoukatelná, teď jsem zkoušel Pazera Free MP4 to AVI a video je sice 10x menší ale kvalita nekoukatelná - žádné nastavení jsem neměnil.
Zdravím, mně se osvědčil program AviDemux, musíš mít samozřejmě kodeky.
Pokud chceš převést film do DivX, tak samozřejmě musíš nastavit požadovanou kvalitu bitrate - DivX není zrovna nejnovější kodek XviD je na tom podobně, ale ten je alespoň aktualizovaný.
Je to o experimentu. Každopádně pokud máš FullHD video, třeba 45 minut (běžný seriál), tak bezeztráty kvality nepočítej s menší velikostí, než 1 GB
Avidemux má v sobě rovnou kalkulačku na přepočty, takže ti pomůže
format factory není špatný ale znám lepší. any-video-converter.com/...
any video convertor je nejlepší dá se tam nastavit všechno zná opravdu hodně formátů kodeků a tak dál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.