Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnou PC

Od: petr13* odpovědí: 10 změna:

Zdravím , mam takovej problém , večer jsem byl na PC , vše makalo jak má ( jen je teda trošku pomalejší ) ,když jsem dokončil práci ,tak jsem PC vypnul . Ráno jsem chtěl PC zapnout a vůbec nereaguje ,jako by tam ani nešel proud . Zásuvka je ok . Poradí někdo co s tím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

1x

Zdravím, než vyměníš zdroj, zkus kabel na minutu odpojit přímo od sítě, je možné, že zdroj dostal špičku a pamatuje si, že "se mu nelíbí" ;) ;) Pokud ani tohle nevyjde, bude buď zdroj nebo deska potřeba ;)

petr13*
hodnocení

díky za rychlost , takže koupím zdroj a pak se uvidí . Kurva všechno se sere .

blesk16
hodnocení

0x

Dobrý den, vyzkoušejte vyměnit zdroj.

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkus odkrytovat a dotlačit kontakty v desce.Vlastně všechny.:)

hodnocení

0x

nerosvítí se po pokusu zapnot PC kontrolka? už jsem se párkrát potkal s pc co začal svítit ale neudělal ani ťuk na vině je špatný zdroj nejdřív zkusit jak už tu padlo odpojit a když nepujde tak nový zdroj (pokud to není extra dělo stačí se zastavit na smetišti nejakej 200W funkční se tam najde ;))

bena*

No zdroj ze smětiště bych moc nedoporučoval - aby to tu desku ještě nezabilo. Zdroj by se měl každé +/- 4 roky zkontrolovat, zda-li mu nehapruje výkon... a když ten zdroj je stará vykopávka, tak je to velké riziko, aby to nevyhořelo nebo tu desku to nezabilo...

Zrovna v pondělí jsem na balkóně foukal celý počítač, včetně chaličů a všeho.. nejlepší způsob, jak odstranit prach je to pumpičkou vyfoukat venku...

hodnocení

0x

Vlastní zkušenost: Již několikrát jsem ho celý vypojil, posadil na balkon a celý vysál a vyfoukal od prachu - vždycky naskočil.Chápu, že v tomto počasí je to náročné:)

kompresóóór na tóóó *smich*

...,a pak ten zdroj:)

pida007*
hodnocení

0x

A zkousel jste rozdelat pc a mrknout, jestli nejak neselhal spinac zdroje z predniho panelu a zda ma dobry kontakt, popripade prekontrolovat vypinac vzadu na zdroji (pokud ho tam mate)? Kdyz uz budete uvnitr pc, taky si zkuste cuchnout ke zdroji, jestli nesmrdi spalene. Az po techto kontrolach bych teprv kupoval novy zdroj. Je taky mozne, z Vam odesla zakladni deska a k sepnuuti zdroje tim padem treba nedojde z buhvi jakych ochran.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]