Nejste přihlášen/a.
Dorbý den. Chci se zeptat nedávno jste mi poradily k to mu , že mi v ovládacích panelech píše , že zvukové zařízení neexistuje a nejde mi zvuk a tak ani nespustím nějaké hry. a poradily jste mi , že bych mohl obnovit systém ale nikdy jsem to nědělal a tak nevím co se stane. jestli mi to nic nesmaže třeba antivir nebo nějaké soubory. prosím poradte . nebo co by se dalo ještě dělat aby mi zvukové zařízení a zvuk šel. Děkuji.
Obnova vrátí systém do stavu v jakém byl před poruchou.Souborů ani antiviru se to nedotkne.
doplněno 02.02.12 14:38:Nemusíte se bát,že o něco přijdete.Může jen pomoct,ne uškodit.
Aha diky a co když už je to třičtvrtě roku kdy to nejde? jak to nastavím nechapu postup
Vám tři čtvrtě roku nejde zvuk?Vážně?Tak to nevím jestli tam ještě ten bod obnovy bude.Být Vámi,skusím nainstalovat Driver genius,v trialu Vám ukáže co chybí a ukáže cetu ke stažení..
doplněno 02.02.12 14:59:..cestu...
doplněno 02.02.12 15:22:V téhle tabulce vyberte nejstarší bod obnovy..
doplněno 02.02.12 15:24: Aj ..
Vyberete nejstarší bod, který je k dispozici. Vzhledem k tomu, že ale chcete docela dlouho do historie, tak je možné, že už nebude k dispozici bod obnovení před tímto datumem. Vyberte ten nestarší od a uvidíte. Když to nepomůže, tak můžete vzít obnovení systému zpět a obnovení se vyruší do aktuálního stavu.
Z toho popisu co pisete mi prijde, ze problem je v tom, ze jste zkratka nikdy neinstalovat tu zvukovou kartu? Pokud mate zvukovku na desce integrovanou, tak si na internetu vyhledejte ovladace pro Vas typ desky a zajiste tam bude i zvukovy ovladac na stazeni. Pokud mate zvukovku jako pridavnou kartu v PC, tak si vyhledejte podle vyrobce a typu karty na interentu opet ovladac a nainstalujte si ho. myslim si ze pote by melo byt vse v poradku.
ale ja tam v tom everestu nemužu najít zvukovou kartu a informace oní. a když dám multimedia tak tam nic není
Klikněte pravým na tento počítač, zvolte spravovat, dejte správce zařízení a napravo se objeví seznam, ze kterého vyberte řadiče zvuku, videa a herních zařízení, rozklikněte a je tam zvukovka, klikněte na ni a na kartě ovladače se podívejte co píše, jestli není v pořádku, dejte aktualizovat ovladač, ok, zavřít zkusit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.