Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazí se příloha

Od: jarojetu® odpovědí: 3 změna:

Poraďte mi proč , se mi někdy nezobrazí příloha v příchozím meilu. Naskočí tam tmavá obrazovka, takový ten přehrávač, ale nic . A potom to ani nemohu zavřít, musím vypnout počítač celý. Jmenuje se to asi Adobe player, nebo jak moc tomu nerozumím, nevím jak to zprovoznit. Děkuji.za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Co to je za přílohu? Pokud to je PDF, tak tam je potřeba Adobe reader. Nejlepší by bylo nainstalovat nejnovější verzi zde: stahuj.centrum.cz/...

Dále si nainstalujte Adobe Flash Player → stahuj.centrum.cz/... a Adobe Shockwave Player → stahuj.centrum.cz/...

Jinak nebylo by na škodu stáhnout a nainstalovat program CCleaner - s ním občas vyčistit registr i disk. CCleaner stáhnete zde → studna.cz/...

Při instalaci jakéhokoliv programu odmítněte nabídky a doporučení na instalaci programů typu toolbar, google, apod.

No a snad to půjde... Kdyžtak bychom se muselil na počíatč podívat hloubš, co tam všechno máte nainstalovaný.

hodnocení

Díky za odpověď na ploše mám nainst. Adobe Reader, Acrobat.Com, a Intelex Player. který asi nefunguje..vysvětlete mi prosím co to všechno je a k čemu? Radil jste mi jisté instalace, je mi 63 let a bojím se abych něco nepokazila, když to nainstaluji, a je to zdarma, všechno co jste psal? a musím nějak odinstalovat ty ikony co mám na ploše, jak vidíte je toho vícero, asi bych také potřebovala vyčistit ten počítač, ale odoborník bby byl nejlepší, jsem z Mostu a již jsem měla pána co jsi řekl 1000 a odešel, že je to OK, zcela mě rozhodil počítač, sama jsem musela hledat vše co jsem měla uložené. Děkuji a nezlobte se na mne. Ráda bych takového co by sedl a provedl. Odborně. Nebo mi poraďte na můj meil. Díky. meryl09@seznam.cz 724243690 mé číslo.

bena*

Hmm, pokud máte rozházený počítač, tak by to chtělo opravdu nainstalovat na novo... No škoda, že jste až tak z daleka... Já jsem z Krkonoš a to je opravdu kus...

No ty instalace, co jsem Vám doporučil, ty nainstalujte, ničeho se nebojte, některé jsou i v češtině. Případně Vám je můžu nainstalovat na dálku, ale to si zase musíte nainstalovat jeden program, který se jmenuje TeamViewer.

Email jsem nedávejte nebo když už tak ve formátu meryl09(zavináč)seznam(tečka)cz - takhle bude pro internetové roboty neviditelný. A telefonní číslo bych na internet taky nedával :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]