Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nečinné procesy systému 99 procent-proč?

Od: plysak* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám problém už jakmile zapnu počítače a kouknu do správce tak tam mám Nečinné procesy systému na hodně vysoko-99 procent, 90.. A to po celou dobu až po vypnutí. Co mám udělat abych se toho zbavil? A ještě jeden dotaz, je možné na počítače s 2.4ghz, 1gb ram a grafickou kartou 64mb rozjet minecraft bez lagů? Jestli ano tak jak? Předem díky za odpověď :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Nečinné jsou proto, že nic nedělají, jsou tam, abyste nemusel sčítat dohromady sloupec čísel a zjišťovat, kolik že chybí do stovky. Je to čas, kdy procesor nedělá nic a čeká, až mu nějaká práce přijde.

plysak*
hodnocení

Dobře děkuju Vám :)

hodnocení

0x

minecraft na tom rozjedeš (já ho rozjel i ve škole na těch pixlách co tam máme) ale jestli bude bez lagů to asi ne

jak je na minecraft wiki

• Any computer with the following hardware should suffice, however, for an enjoyable experience, we suggest looking at the Recommended Requirements.

• CPU : Intel P6/NetBurst Architecture or its AMD Equivalent (AMD K6)

• RAM : 1GB

• GPU : ATI Rage or GeForce 256 with OpenGL 1.2 Support

• HDD : At least 90MB for Game Core and Sound Files

• Java Runtime Environment (JRE) 6 and up is required to be able to run the game.

• Recommended Requirements :

• CPU : Pentium Dual-Core or AMD Athlon 64 @1.6GHz

• RAM : 2GB

• GPU : GeForce FX or ATI Radeon 9xxx and Up with OpenGL 2 Support (Excluding Intergrated Chipsets)

• HDD : 150MB

já ho hraju na 3 GHz celeronu a 2 GB ram a single player mi jede celkem dobře ale na multiplayeru už je vice staveb a je to trošku náročnější. Když jsem míval 512 MB ram tak se mi to občas zaseklo na dýl cca 0,5 - 1 minutu protože minercraft je náročný na ram a na CPU na grafickou kartu už moc ne protože jede přes javu a ta si to dělá vše pres CPU

plysak*
hodnocení

No, zkusil jsem to a mám nehorázný lagy, nechápu proč, třeba to bude grafárnou. Zkusím u bráchy :)

a procák je jednojádro?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]