Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém už jakmile zapnu počítače a kouknu do správce tak tam mám Nečinné procesy systému na hodně vysoko-99 procent, 90.. A to po celou dobu až po vypnutí. Co mám udělat abych se toho zbavil? A ještě jeden dotaz, je možné na počítače s 2.4ghz, 1gb ram a grafickou kartou 64mb rozjet minecraft bez lagů? Jestli ano tak jak? Předem díky za odpověď
minecraft na tom rozjedeš (já ho rozjel i ve škole na těch pixlách co tam máme) ale jestli bude bez lagů to asi ne
jak je na minecraft wiki
já ho hraju na 3 GHz celeronu a 2 GB ram a single player mi jede celkem dobře ale na multiplayeru už je vice staveb a je to trošku náročnější. Když jsem míval 512 MB ram tak se mi to občas zaseklo na dýl cca 0,5 - 1 minutu protože minercraft je náročný na ram a na CPU na grafickou kartu už moc ne protože jede přes javu a ta si to dělá vše pres CPU
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.