Nejste přihlášen/a.
Tiskárna Epson Stylus sx400 - ukazuje mi v pc, že mám prázdný cartridge, ale na malém displeji přímo v tiskárně mi to zase ukazuje, že jsou plné - což jsou, protože jsem dávala nové. Je pravda, že ne originál, ale kompatibilní s Epsonem (cca o více než třetinu levnější! - při koupi orig. náplní je už lepší si koupit novou tiskárnu - vyjde to skoro levněji!) Takže teď mám tiskárnu co netiskne - paráda Vypnula jsem ji ze sítě, zapnula, restartovala pc a vyšlo z toho velké NIC! Poradí mi někdo co s tím? (Určitě dostanu odpověď, ať si koupím orig. náplň
) Díky petra
Při koupení nové tiskárny, máte jen malý zkušební obsah náplně. Než koupíte novou tiskárnu podívejte se, jak velká je zde náplň na tisknutí. Když si koupíte náplň originál, náplň je větší, tak určitě tiskárna půjde. Také jsme chtěli ušetřit, náplň nebyla originální, tiskárna nám netiskla. Když jsme koupili originál náplň, je to bez problémů. Porovnejte obsah náplně v obchodě a v tiskárně. Jen můj názor
asta1 a tiskárna Epson...Už jsem našel dva dotazy skoro stejné,tento je třetí.Pořád netiskne?Tak asi nejsou kompatibilní...V jednom odkaze máte i kde je koupit.Dokonce jste za odkaz poděkovala a napsala jste,že si je koupíte...Tak v čem je problém?Ono asi fakt nezbyde nic jiného,než rada,kupte originály...
doplněno 03.02.12 10:42: No,to by měli..tak ta rada viz tomas11
To je pravda, koupila jsem si náhr. náplně - neorig. v obchodě a tam mi bylo řečeno, že to určitě funguje, ještě nějakou dobu trvalo, než jsem dopotřebovala ty staré, ale teď to netiskne - jsou tam všechny už vyměněný. Já prostě nechápu, že tiskárna ukazuje, že jsou plné a pc na mě ječí, že ne? Mohli by se alespoň dohodnout )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.