Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlaska pri zapnuti pc

Od: ssss* odpovědí: 9 změna:

ahoj mam asi mesic nove pc a tedd mi pri zapnuti pc bios napsal hlasku waiting for ME ready po chvilce to zmizelo ze se to nacte dal ale seklo se to a pc ze zaplo asi po 4 restartu. muze mi nekdo prosim rict jestli je neco v neporadku?

PS: je to uz podruhe co se to stalo

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ssss*
hodnocení

jde presne o tohle

ssss*
hodnocení

imageshack.us/... jde presne o tohle

hodnocení

0x

tyvoe intel i7čka 16 GB RAM to bych taky bral *smich*

ssss*
hodnocení

nene to je ilustrativni mam jen i5 a 8gb ;)

i to bych bral ja mam zaprdenej celeron s 2gb ram a to jsou pujceny od bratra az si je privlastni tak budu mit zas jen 512mb to se asi ...*blee*

sinner

Tak kápni božskou..prve jsem se taky smál mít takové dělo a podobné problémy? Napíš celou sestavu i to co jsi sní zkoušel (OC),před tím jsem něco hledal a vše se zdá že se motá kolem zakl. desek od Gigab. pletu se?

ssss*
hodnocení

tak moje pc je tohle CPU Intel Core i5 2500K (3,3GHz, 6MB, socket 1155), BOXWindows 7 Home Premium CZ 64bit OEMMB Gigabyte GAZ68X-UD3H, sc.1155, ATX (B3)RAM Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 (CML8GX3M2A1600C9) Vengeance Low ProfileCOOLER Noctua NH-D14Zdroj Enermax NAXN 80+ ENM750AWT 750W BronzeHDD SSD Corsair Force Series GT, 2,5", SATA III - 60GBHDD Seagate Barracuda 7200.12, 3,5" SATA III, 64MB - 1TBtaktovat jsem jeste vubec nezkousel zatim neni vubec potreba a na tez sem nasel neco s gigabyte deskama
ssss*
hodnocení

tak treba ted my zmizel disk na data a mechanika ze systemu proste z niceho nic se vypnul film(na HDD) a po restartu to jede zase normalne ja uz to vazne nechapu *nevi*

já vím co s tím bylo. Měls to rozbitý.:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]