Nejste přihlášen/a.
Když se chci podívat na internetu v položce Historie na co jsem se dívala třeba minulý den, jsou tam jenom pod sebou položky : Počítač, Toast, Události. Nejsou tam vůbec konkrétní věci. Co jsem si v počítači špatně nastavila? Ještě před pár dny to šlo. A co je vůbec ten Toust? Kde se tu vzal a jak to napravit? Díky za odpověď.
Zkontrolujte si toto: Vymazání historie po zavření okna.
Možnosti internetu -> záložka Obecné -> volba Historie procházení -> Zaškrtávátko "Odstranit historii procházení po ukončení"
...
doplněno 01.02.12 20:51:Geniální věci jsou jednoduché
Omlouvám se za nepřesný dotaz, ještě to s počítačem moc neumím. Jedná o internet v počítači, Internet Explorer, hlavni strana Seznam.cz,,ikonka vpravo nahoře (hvězdička).
V pořádku, vůbec nic se neděje... Historie v IE se ve výchozím nastavení asi po 20 dnech maže... nebo nepoužíváte nějaký čistící program? Je možné, že on právě smazal historii.
Ve výchozích programech je 77 nainst.programů a v textu jsem tam žádný "cleaner" neobjevila. Ještě mě napadlo - tenhle problém začal až tento týden, kdy jsem si začala prohlížet videa na you tube. Může to s tím mít nějakou souvislost? To, že nevidím tu historii by mě tak nevadilo, ale co to je ten Toast? Když jsem si to zadala na internetu, tak to všude nabízejí za peníze, tak se bojím, abych si nestáhla něco, co budu muset platit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.