Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekají se mi hry na facebooku

Od: jyri* odpovědí: 3 změna:

zdar chtěl bych se zeptat proč se mi sekají hry na facebooku mám notebook starej rok a dříve se mi hry nesekali a ted se začaly mlžete mi poradit čím to může být předem říkám že internetem to není mám internet 25mb/s a opload mám kolem 2mb

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Zkuste jiné (novější) hry nebo je nemusíte hrát vůbec. Hry i další aplikace tvůrcům slouží akorát k získávání údajů o Vás i o Vašich virtuálních přátelích.

doplněno 11.11.12 23:24:

Fatalvire, obávám se, že Ccleaner sekání facebookových her (aplikací) neodstraní, problém bývá na FB.

dothe
hodnocení

0x

zřejmě to bude chyba na straně FB, asi jsou přetížený servery

můžete jen čekat, čekat a čekat

hodnocení

0x

Pochybuji že chceš přestat hrát (jak psala ivzez), takže si stáhni program CCleaner ( slunecnice.cz/...) a pročisti si s ním počítač. Při instalaci odmítni instalaci Google Chrome. Pak si ten program v počítači klidně nech a jednou za čas si ho pročisti. Budeš se divit kolik místa se ti uvolní. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]