Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna EPSON nerozpozná inkoustové kazety

Od: lubro® odpovědí: 10 změna:

Mám multifunkční zařízení-tiskárnu EPSON Stylus SX125 a v ní mě došly původní inkoustové kazety (bývá v nich málo náplně). Díval jsem se jaké koupit náhradní - bohužel ty originální stojí poměrně dost peněz a tak jsem koupil kompaktibilní náplň = T1285 4x neoriginální cartridge pro tiskárny EPSON se zcela novým čipem. Řešili to na různých fórech a neshledávali s nimi žádné problémy a vše fungovalo jak má. Ovšem mě to nefunguje! Přitom jsem postupoval podle návodu. Jako první jsem sloupnul žluté pásky, atd.

Když teď chci něco vytisknout, píše mě to, že inkoustové kazety nelze rozpoznat a doporučení orig. kazet. Jaká je doporučující rada kromě té, abych koupil ty drahé originální kazety (to řadím až na poslední místo, když jiným fungují i ty neoriginální kazety). Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jsou opravdu dotlačené na doraz?Protože ony opravdu fungují,koupil jsem to samý.Nemají důvod nefungovat...

hodnocení

Více už je nejde zatlačit na doraz...Opravdu nevím čím by to mohlo být. Problém je ovšem i v tom, že nejde ani nic vytisknout, prostě už nic nevytisknu, stále se objeví to varovné hlášení a konec *nevi*

ahasver4*

Tak snad zkusit je vyndat a znovu nasadit.Ale jinak nevím...

prduch*
hodnocení

0x

Již jsem na tuto otázku odpovídal výše:Při koupi neoriginálních (kompatibilních) kazet doporučuji zakoupit i Universální reseter cartridgí(Universal Chip Resetter for all types of EPSON cartridges)jsou 7-čipové a 9-čipové podle typu náhradní náplně.jednoduché odblokování paměti tiskárny.

ahasver4*

prduch ale já žádný reseter nemám a ta samá tiskárna mi šlape na kompatibilní kazety bez jedinýho problému..A to už jsem je měnil mockrát.

doplněno 01.02.12 21:36:

Není tohle na ten reset?Našel jsem to tady v nějaké otázce..

ssclg.com/...

tomas11*

activejet.cz/...

zdarec ahasver 4, toto je ten resetovač, a funguje to jaksi mechanicky,

zdravím.

hodnocení

To SSC Service Utility for Epson Stylus Printers je nějak ruská verze 4.30 resetu (nabídka ke stažení). Ovšem zda to funguje nebo ne, to nevím, neboť nemá podporu pro mojí tiskárnu Epson Stylus SX125.

hodnocení

No, budu muset něco vyzkoušet...Kontaktoval jsem i prodejce,ale podle něho je vadná jedna ze sta...Ale můžu je prý poslat k reklamaci, i když ta nemusí být shledána oprávněná...

lada*
hodnocení

0x

Mám naprosto stejný problém se stejnou tiskárnou, moc by mne zajímalo zda se vám ho podařilo vyřešit. Děkuji

jardis*

S domácí tiskárnou SX125 jsem měl stejný problém. Vyzkoušel jsem dvě značky inkoustů. Moji zákazníci byli vždy spokojení a mě to hlava nebrala, že moje tiskárna na žádné inkousty netiskne. Několikrát jsem se nacvaknul, až poslední "surové nacpání" inkoustu do slotu zabralo a tiskárna začala tiskonout. Podle mého na neoriginály hůř dosedají piny z tiskárny?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]