Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co dělat když se mi vthe sims 2 v domě zasekne ryker? Dám ,,požádat o odchod,, ale ona tam pořád stojí, seká se apod. když vypnu hru a zase zapnu, nic se neděje. Co s tím je?
Zkus Cheat [čít]. Ve hře zmáčkni Ctrl + Shift + C otevře se Ti cheatovací konzole - rámeček nahoře na obrazovce a zadej do něj moveobjects on (i s tou mezerou) Tím zapneš funkci že můžeš pohybovat s objekty, u kterých to jinak není možné. I s lidma.
Zapni funkci, dej si pauzu, dej nástroj ručka a vyhoď chlapa z domu. Když by se vracel, tak ho vyhoď a odstraň vchodové dveře. Nemusíš je prodávat, stačí je přemístit do domu. Za chvíli by ho mělo přestat bavit dobývat se dovnitř.
A když do konzole zadáš moveobjects off , tak se ta funkce zase vypne.
jaká cheatovací konzole? To je prostě konzole i když se tam cheaty zadávají, ale nejenom ty alespoň co já vím.
takový řádek, který otevřeš, když zmáčkeš dohromady ctrl + shift + c a něco do toho napíšeš. Zavřeš ho, když tam napíšeš exit
I ty štourale:D
Čerpal jsem odsud www.thesims2.cz/g/... a tam je název chetovací konzole.
Mimochodem, znáš nějaké jiné příkazy, než cheaty, které jde do té konzole použít?
Třeba oba uvedené, jsou spíš testovací a debugovací, než cheatovací
No, reset postavy i hýbání věcmi, kterými běžně hýbat nejde, bych považoval za vývojářské nástroje, když testujou testujou a něco se pokazí, tak jim pomůžou se dostat zpátky do normálního stavu. Za cheaty bych bral přidávání peněz, vlastností (i když to může být i na ladění nějakých mezních případů nebo snadnější testování, nastavit výchozí stav a něco udělat, ne si s tím hrát hodinu, aby se k tomu dopracovalo regulérním způsobem), přeskakování misí atd, prostě když "je to moc těžký". Ale ono kolikrát jde v konzole dělat všechno možný, měnit v podstatě libovolnou proměnnou, prostředí, způsoby vykreslování, akorát to není nikde dokumentovaný a správnej tvar se bude hádat těžko. Nějakých pár cheatů pak je jen vedlejším produktem.
Nebo jinak, IDCLIP, když se někde zasekneš a nemůžeš se hnout, vs IDDQD+IDKFA
Vysvětlíš mi ten rozdíl?
doplněno 02.02.12 00:53:Debugovací jasně- odstranění problému. Teď jde o to jestli ten příkaz na přesunování nepřesunovatelných objektů je takto zamýšlený nebo jestli je to vedlejší funkce.
doplněno 02.02.12 00:55:Jakože jestli odstraňování problémových lidí je ta zamýšlená funkce, protože s tím jde dělat spoustu jiných věcí. Neproblémových.
Tak asi máš pravdu, zní to rozumně.
...
Ale jelikož to valná většina uživatelů používa pro cheaty, tak je cheatovací konzole a basta
Jo a ta poslední věta je super rozumím tomu asi tolik jako kdybych dnešnímu dvacátníkovi napsal "Byl jsem na OÚNZ, pak jsem se stavil na OPBH, ale říkali, že bez příspěvků na ROH mi nepomůžou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.