Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Už dlouho mě zajímá co přesně znamenají ty pamětí viz. Na fotce. Nevím kolik teda má přesně moje integrovaná grafika MB. Nebo jak to zvýšit aby byla výkonnější o něco.
Pak nechápu proč si teda grafická karta bere s rámky jen 29MB. Prosím rádu, snad mě aspoň trošku chápete. Budu ihned odepisovat na odpovědí!
Dobrý den, vaše integrovaná grafika využívá běžnou operační paměť a dělí se o ni s procesorem (se systémem). Nevím co máte v plánu, ale integrované grafiky jsou dostačující na kancelářské práce a přehrávání videa, ale na hry už nestačí.
doplněno 31.01.12 12:27:Velikost využité paměti při malém výkonu integrované grafiky ji nijak neomezuje. Na náročnější věci to chce samostatnou GK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.