Dobry den prajem chcem vas poprosit o pomoc,mam dve otazky-problemy,jeden je ze som mal nainstalovane nera 7.10.00 verziu ale som nebol spokojny pre velkost suboru,odinstaloval som ho a teraz ked chcem nainstalovat inu verziu napr.7.5.9.0 alebo aj 7.9.6.0. ale aj sestkove verzie nejdu nainstalovat ,nabehne instal zadam seriove cislo a potom mi vypise ze intalacia sa skoncila skuste znova toto dokola ,inac vsetko som vycistil registre od prvej instalacie a nic mam XP SP 2,DRUHA otazka ked chcem spustit spravcu uloh neda sa spustit napise mi S PRAVCA SYSTEMU VYPOL SPRAVCU ULOH ako ju spustim DAKUJEM
Správce je tady: zacinej.cz/... A pokud jde o NERA tak si na studne, ci stahuj nebo podobných serverech najdi něco na úplné odinstalace- totaluninstaler, your uninstall... stahuj.centrum.cz/... tim to smazni a pak až instaluj znovu
Neni zač, jen jsem ti neřekl- projeď si pc prográmkama na viry,trojany a antispiware (antivir, trojan hunter, trojan remover, spybot, adaware...)- budeš tam něco asi mít
jardys*
Ahoj, mám stejný problém, ale ve Vistě! Můžeš mi prosím doporučit nějaký prográmek jak na to odmazání, tak na kontrolu na nějaké ty potvory!
NERO odinstaluješ tímto programem: download.chip.eu/... K e skenování systému jsou vhodné například programy Ad-Aware, Spybot Search and Destroy a také nějaký ten antivirový program např. Free AVG či něco jiného.
al bunda*
Jestli má Visty, může použít v pohodě a s přehledem Spyware Terminator. Je dobrej, hlídá systém v reálném čase, sám se aktualizuje a hlavně je FREE!
Ad-Aware jede v reálném čase jen v ostré verzi a Spyboot SD... No dobře připouštím, je použitelný a může hlídat systém. Ale kontrolu musíš dělat ručně a aktualizace rovněž a ne, že ne. Nehádej se se mnou a přestaň být až tolik konzervativní. Máš pravdu, ale moje řešení je pro lamy lepší. Nemusí se o nic starat. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.