Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazání megaupload

Od: polinek* odpovědí: 9 změna:

moc tomu tedy nerozumím,ale děsí mne to ,,,co to znamená ,ýa od čtvrtka se budou mazat servery megauploade? Prý se přijde o fotky a atd... Pište čitelně nejsem odborník díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Pokud jste na Mageaupload.com nahrál nějaké soubory (fotky, písničky, hudbu, apod.), tak to nahrané bude smazané, protože se Megaupload ruší.

Soubory, které máte v počítači jsou Vaše a o ty nepřijdete.

ahasver4*
hodnocení

0x

Pokud tam nic nemáte,nemusíte se děsit.Právníci Megauploadu zatím ješte bojují..:)Sám jsem zvědav jak to dopadne.

cinematic*

A kdyby to náhodou nedopadlo dobře... :)

Mazání megaupload
polinek*
hodnocení

já si jen stáhla několik písniček z Youtube a nahrála pár filmů z ulož to. Asi mne za to zavřou...

Ale s těma fotkama nevím,,,co to je megaupload ,jak to poznám ,,hm..

ahasver4*

Jak poznáte Megaupload?Teď takhle...:)

doplněno 30.01.12 23:30:

Jednoduše řečeno,zablokovali ho.Modlete se abychom podobný obrázek neviděli stále častěji...

doplněno 30.01.12 23:32:

Jééé,teď jsem si všiml to o tom zavření.Buďte v klidu,tolik kriminálů nemaj aby nás tam všechny zavřeli,už teď je maj přeplněný...:)

Mazání megaupload #2
jimmyfloyd*

tam jsem snad nikdy nic nestáhnul a měsíčně v průměru tak 100gb

3 týdny nic a pak se 2 dny stahování nezastaví

rekord mám asi 74 gb za den...

cinematic*

A kdyby to náhodou nedopadlo dobře, tak...

ahasver4*
hodnocení

0x
Nový Megaupload roste v RuskuTohle je nový titulek na Seznamu,prostě jeden padne,druhý vyroste...
juldab*

Jedná se o prachsprostej konkurenční boj. Megaupload (Dot Coma) už přestalo bavit přiživovat se na pirátech a chtěl začnout legálně podnikat založil Megabox.com což bylo něco jako internetovské vydavatelství, kde by si umělci sami nahráli své skladby a za poplatek nebo sponzorováno reklamou by si je lidé mohli stáhnout pomocí služby Megakey. Vzhledem tomu že exkluzivní smlouvy jaksi pozapoměly na internet jako medium tak by to nebyl právní problém. No a to už začalo vadit velkým vydavatelstvým. Tak použily v Česku osvědčenou taktiku podat trestní oznámení. FBI se toho ráda chytla neb to je po drogách terorismu a pedofilii další důvod k tomu jak šmírovat občany. Ale k tématu vypadá to že data na Megauplouadu jsou na 14 dnů zachráněna ( právníci tvrdí že je potřebují jako důkaz) a Novozelanskej soud má 45 dnů na rozhodnutí o vydání. Proto zůstává v obvinění praní špinavých peněz. To je důvod k zablokování majetku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]