Zdravím, Mám internet ADSL O2. Od včera mi internet jede pomalu, nejhorší na něm je ta odezva. Výsledek testu měření rychlosti: rychlost.cz/... Nikdy mi tohle nedělalo, připomínám, že nic nestahuju, neaktualizuju apod. Restartovat router jsem zkoušel. Prosím za nějáké rady a tipy.
Zkus pročistit PC programem CCleaner. Kolik ti běží procesů? Nemáš doma ještě nějaké zařízení na kterém by jsi se mohl připojit a zkontrolovat rychlost? Jako poslední možnosst bych zvolil kontaktovat O2 a zeptat se jich jestli s tim něco "nečachrujou".
Kdyz se ti zda, ze mas pomaly Internet, tak pripoj pocitac primo na kabelovy modem, povypinej antivirova nastaveni, restartuj modem i PC a pak si zmer rychlost. Jestli to dela i pak, tak jestli jsi si jisty, ze ti v pozadi nebezi zadne programy, ktere vytezuji sit, tak ti nebude zbyvat nic jineho, nez zavolat svemu poskytovateli Internetu a rict mu o problemech. Oni se ti na to podivaji a premeri ti take linku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.