Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhle pomalý internet

Od: vojta28111 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, Mám internet ADSL O2. Od včera mi internet jede pomalu, nejhorší na něm je ta odezva. Výsledek testu měření rychlosti: rychlost.cz/... Nikdy mi tohle nedělalo, připomínám, že nic nestahuju, neaktualizuju apod. Restartovat router jsem zkoušel. Prosím za nějáké rady a tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus pročistit PC programem CCleaner. Kolik ti běží procesů? Nemáš doma ještě nějaké zařízení na kterém by jsi se mohl připojit a zkontrolovat rychlost? Jako poslední možnosst bych zvolil kontaktovat O2 a zeptat se jich jestli s tim něco "nečachrujou".

lue237
hodnocení

0x
Kdyz se ti zda, ze mas pomaly Internet, tak pripoj pocitac primo na kabelovy modem, povypinej antivirova nastaveni, restartuj modem i PC a pak si zmer rychlost. Jestli to dela i pak, tak jestli jsi si jisty, ze ti v pozadi nebezi zadne programy, ktere vytezuji sit, tak ti nebude zbyvat nic jineho, nez zavolat svemu poskytovateli Internetu a rict mu o problemech. Oni se ti na to podivaji a premeri ti take linku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]