Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype vs vebka

Od: radek* odpovědí: 8 změna:

Nazdarek viskitl se mi takovy mensi problem s webkou na skype z niceho nic mi prestala pracovat jak ma kdyz pustim video hovor tak me kamera snim ale obraz vysila rozseklej na 3 kusi nevite nekdo jak to nastavit mam integrovanou webku v notebooku pred tim my to nikdy nedelala a najednou se zblaznila a dela to jen ve skype v jnych video softwarech to nedela diky za radu a pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Rozseklej na tři kusy? Jak to vypadá?

radek*
hodnocení

no mas tam oblicej ale v jednom kuse je celo,oci v druhim je nos,usta a ve tretim je brada a zbytek tela ale kazdy je pod jinym priblizenim a jinak tmavi

ahasver4*
hodnocení

0x

Podívej se v nastavení kamery,přes Nástroje ve Skypu.Mělo by to být nastavené asi takto...

Skype vs vebka
radek*
hodnocení

nastaveni odstinu je v pohode ale to ze to mam roztrhany na 3 kusi viz foto jestli se mi tam povede vlozit

Skype vs vebka #2
ahasver4*

Já bych v tom Nastavení klepnul na Výchozí...Co to provede...Divný je,že jinde to nedělá,jak píšete...

doplněno 01.02.12 12:13:

Tak kvůli tomuhle bych reinstal nedělal,bude to nějaká blbost,počkejte s tím...

doplněno 01.02.12 12:21:

Zkusil bych ještě vyndat,znovu zapojit a restart.Nebo,jestli máte,tak znovu nahrát ovladače z CD.Popřípadě ale to už jen zkouším,zadat obnovu systému...Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému do doby kdy to šlo...Fak tam ta kamera sedí dobře v USB?Co skusit jiný USB?

radek*
hodnocení

no vyzkousel sem uz skoro vsechno jediny co mi zbejva je preinstalovat system a do to ho se mi moc kvuli tomu nechce ale dekuji vsem za pomoc kdyz by nekoho napadlo neco dalsiho tak budu rad

ahasver4*

Zkusil bych ještě vyndat,znovu zapojit a restart.Nebo,jestli máte,tak znovu nahrát ovladače z CD.Popřípadě ale to už jen zkouším,zadat obnovu systému...Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému do doby kdy to šlo...Fak tam ta kamera sedí dobře v USB?Co skusit jiný USB?

Abych zase nepsal do jednoho...:)

doplněno 01.02.12 12:55:

No jó,to bylo jen v zápalu,,boje,,integrovaná..jasný...

radek*
hodnocení

Kamera je vestavena notebookova ovladace sem prinstaloval registry vymazal od skype skype preinstaloval ale nedela to nikde jinde nez ve skype tak ze to nebude ovladacema ale nejaky rozhozeny nastaveni ve skype ktery je nekde zasity a jeste se mi ho nepovedlo najit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]