Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudba v Open Ofice

Od: veronikanika2012* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny,mám velkou prosbu,mám notebook s Win 7 a na pps program Open Office 3.3.Potřebovala bych z prezentace,která je v pps formátu vyjmout hudbu.Nevíte náhodou jak na to?Děkuji moc předem.Veronika

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirek333*
hodnocení

2x

Tady:

office.microsoft.com/...

píšou, že embedded (tedy vložené) soubory se zvukem mělo jít uložit tak, že prezentaci uložíme jako webovou stránku a ono by to mělo vytvořit složku se zvuky a tam snad ta hudba bude. Nemám Office, nemám jak vyzkoušet, takže neručím za to. Zkuste!

doplněno 31.01.12 22:09:

já hlava maková, vy máte OOo. Takže rada z Microsoftu je vám k ničemu...už bych měl jít na kutě...omlouvám se,MK

doplněno 31.01.12 22:49:

Takže výsledek mého bádání s balíkem aplikací LibreOffice (což je podobný program jako OpenOffice):

Stáhl jsem PPS s nějakou hudbou jako test. V programu Impress z balíku LibreOffice se prezentace automaticky spouštěla a při zmáčknutí Escape to padalo. Přejmenoval jsem PPS na PPT. Už můžu otevřít prezent. bez autospouště. V nabídce Soubor->Uložit jako... jsem vybral příponu ODP (Prezentace ODF). Na disku uloženou prezent. jsem přejmenoval na ZIP pomocí Total Commanderu (bohužel teď si nepamatuju, jak se to dělá normálně v Průzkumníku Windows. V ZIPu jsem našel obrázky prezentace, ale hudbu ne. Otevřel jsem aspoň soubor content.XML. Tam na mě juklo pár řádek s wavy (zvuky, hudba atd.), kde byla cesta, kde je najdu, v mém případě to bylo: "C:UsersMirekAppDataRoamingLibreOffice3usergallery". Přešel jsem do této složky a voilá: byly tam ty Wavy, jdou přehrát atd.

Pokud bude hudba v MIDI nebo jinak uložená, snad to půjde podobně.

Hudba v Open Ofice
veronikanika2012*
hodnocení

Ahojky Mirku 333,poradil jsi mi moc a moc.Funguje to,ale poslední krok mi dal hodně zabrat.Podobný postup už jsem nedávno zkoušela,kromě toho posledního úkonu.Ten jsem neznala.Děkuji moc za správnou a obšírnou odpověď.Jsem na Poraďte.cz krátce a velmi mě těší,že se najdou lidi,kteří ochotně pomohou.Děkuji moc a měj hezký den.Veronika

doplněno 01.02.12 15:06:

Bohužel nevím,jak to otevřít.Objevilo se mi toto:AppData/Roaming/OpenOffice.org/3/user/gallery/Rozkoš%20lásky.wav .Zkouším to nanečisto.Jsem zase bezmocná,můžu ještě otravovat?Děkuji moc Veronika

ahasver4*
hodnocení

0x

Tohle nepomůže?

poradte.cz/...

veronikanika2012*
hodnocení

Ahoj,podívala jsem se na odkaz,cos mi dal k dispozici,ale já potřebuji tu hudbu vyjmout,protože se mi líbí a chci jí.Nepotřebuji ji jen odstranit.Díky moc Veronika

re*

Jestli ti nikdo neporadí, tak se zkus zeptat na foru OOo forum.openoffice.cz/...

veronikanika2012*
hodnocení

Ahoj RE,tam jsem před časem položila taky dotaz a zatím mi nikdo neodpověděl.Škoda.Přesto díky Veronika:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]