Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
po nové instalaci Windows 7 mi na disku C zůstala složka Windows.old o velikosti asi 2,5 giga,kde by snad měly být uloženy zbytky staré instalace (původně xp na tomtéž disku).
Našel jsem si tady v archivu odpověď na dotaz,zda je možno odstranit z disku tuto složku.Odpověď zněla,že ano.
Začal jsem s odstraňováním ale pak jsem v koši nalezl ikony s nápisem: neodstraňujte soubory z této složky.
To mě zmátlo,tak se raději zeptám znovu:
Můžu opravdu z disku,na kterém byl původně w xp a nyní win 7,odstranit složku Windows.old?
Nechci mít následné potíže se spouštěním,v posledních dnech jsem přeinstalovával asi čtyřikrát a už stačilo.
Děkuji za odpověď.
Tak je odstraněno,jen jsem ještě na disku C nalezl dvě složky:
Program Files
Program files (86)
Ta první by se taky mohla smáznout,ne? Předpokládám,že x86 je pro Win7. Zase přes to vyčištění? Nebo jen přes koš?
Měly by tam být obě.Parří k WIN7.
Po (čisté nstalaci) se mě tam zavedly obě.Mám win7 64bit
doplněno 29.01.12 12:10:Ve složce Program FILES mám programy grafiky,myši a jiného hardw.
Ve složce Program FILES (x86) jsou ostatní programy a hry.
Windows 7 už jsou natolik vychytané, že zvládají v pohodě fungovat 64bitové i 32 bitové verze programů klidně vedle sebe. Program Files je původem prostě složka pro nainstalované programy a tak Windows 7 pro lepší organizaci mají dvě, pro každou verzi programů jednu. Takže pokud někdo instaluje programy opravdu do výchozího obvyklého umístění, měl by být asi jedině rád, že pozná, které z těch aplikací jsou 32bitové a které 64bitové a určitě by to tak nechal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.