Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailová schránka

Od: leonardo* odpovědí: 4 změna:

Teoretická otázka: Pokud mám email a nemám ho v PC paměti /při každém přihlášení vyplňuji jméno i heslo/, může se mi tam někdo dostat? Nemyslím když to někomu řeknu, nebo nechám otevřennou schránku a jdu pryč od PC. Myslím třeba soudním příkazem kdyby se mi tam chtěl někdo nabourat? Zjistí veškeré indicie, otevře jí a dokáže že je moje?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Copak?Nějakej průšvih na obzoru?Když už to dojde tak daleko,že zabaví PC na zakladě soudního příkazu,věřte,že policie má dostatečné odborníky aby se do mailu dostali...

leonardo*
hodnocení

Myslíte? Ikdyž nemají tušení? Je to spíš kvůli rozvodu.

ahasver4*

Tak k vůli rozvodu Vám asi do mailu nepolezou...To už miusí mít sakra důvod aby to udělali..

doplněno 29.01.12 11:20:

Tedy alespoň jsem NIKDY neslyšel,že by to někdy udělali.Leda..že by jste odpůrkyni vyhrožoval,že jí třeba rozemelte na sekanou...:)A i to je jim asi fuk...

mirek333*
hodnocení

0x

Teoreticky lze cokoliv. Dokonalá bezpečnost neexistuje. Prakticky ale záleží na spoustě okolností. Záleželo by na závažnosti vašeho případu, kolik by policie investovala úsilí do prolomení vaší schránky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]