Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkce Eyefinity

Od: mirekmirek340* odpovědí: 2 změna:

Problematiku mám nastudovanou.V jednom článku jsem se dočetl,že všechny monitory (v mém případě tři) musí mít stejné rozlišení.Nešlo by toto omezení nějakým způsobem obejít?Já mám tři monitory.1980*1080,1280*800 a 1280*720.Ten Full HD a HD Ready májí HDMI a WXGA má D-Sub a DVI.Má pro mne smysl v takové situaci kupovat novou kartu s Eyefinity.Momentálně mám G Force 9800GT A jedu na dva monitory (HD Ready/101 cm a WXGA/55CM-neumím klávesovou zkratku pro palce)a nedokážu si už představit ,dělat něco jenom na jednom monitoru.To ale není nyní podstatné.Otázku jsem myslím vystihl dost zevrubně a předem děkuji za rady a návrhy.mirekmirek340

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já jedu na dva monitory a u každého mám nastaveno jiné rozlišení. SW grafiky je bez problémů rozezná a nabízí, jaké rozlišení tam mohu nastavit. Nevím, jestli je to adekvátní odpověď na otázku.

mirekmirek340*
hodnocení

Díky.Potřeboval bych někoho,kdo to jede na třech různých.Myslíš,že by sis nemohl od někoho půjčit třetí monitor a prubnout to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]