Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování ( instalační CD )

Od: black* odpovědí: 2 změna:

zdravím chtěl bych vypálit instalační CD jakoby takové třeba příklad u her že vložím CD a spustí se mi instalace sama a nemusím lozit do toho DVD a hledat setup , když vložím DVD a ukáže se mi "Vypálit soubory na disk" tak když je tam dám což mám na mysli soubor obrazu ( ISO ) půjde to tak jak bych potřeboval? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Když budete vypalovat z iso obrazu normální cd/dvd, tedy vypálíte to, co obraz obsahuje, tak to tam už takhle bude. Pokud ne, budete muset iso upravit (jde to i některými programy na archivy) a přidat soubor autorun.inf, jeho použití viz ty cd, která fungují sama, okopírujete a upravíte.

Jestli chcete dát x různých iso spolu na jedno dvd, tak si neumím moc představit, co by to mělo udělat.

rv*
hodnocení

0x

Vytvořit a uložit na CD/DVD soubor "autorun.inf". Pro jeho strukturu se podívejte na libovolné instalační CD/DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]