Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to wazzub

Od: dobrovolniknavolnenoze* odpovědí: 7 změna:
Zdravím, poraďte, prosím, jestli lze tomuhle věřit signup.wazzub.info/... mi to až moc jednoduché na to, aby to byla pravda. Díky za každý názor

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Několik názorů je třeba zde:

webtrh.cz/...

Osobně tomu moc nevěřím, ale kdo ví...

naihonn*
hodnocení

0x
Ti spameři už nedají pokoj ani v noci. sirup.vozub.impo/...

hodnocení

0x

Připadá mi to jako klasické letadlo. Čím víc máš pod sebou lidí, tím vic dostaneš peněz.Ale kdo Ti zaručí, že ty peníze dostaneš?

Tak jsem se díval na nějaké videa o Wazzubu a měl jsem pravdu je to letadlo. Snad by to mohlo teoreticky fungovat, za každé zobrazení reklamy je malý bakšiš, ale to by všichni uživatelé museli poctivě mít jako domovskou stránku Wazzub. Pochybuju.

A Určitě je tady více háčků.

Ale jak se všude píše. Za registraci nic nedáš. A možná dostaneš. A určitě něco dostane ten od koho je ten odkaz v otázce :)

No, hlavně dostanou majitelé Wazzubu *smich*

ahasver4*
hodnocení

0x

S ohledem na to,v jakém to světě žijeme,je to pro mě sice velice pěkně připravená ale bouda.Ať už jí budeme říkat letadlo nebo bouda,pořád je to levá...

pianoforte*
hodnocení

0x

Po leckterých diskusích a konzultacích věřím, že by to fungovat mělo.

Zde odkaz na podrobně vysvětlující video, sice staršího data ale myslím stále aktuální

a zde odkaz pro případné zájemce o registraci

http://signup.wazzub.info/?lrRef=d4de1

hodně úspěchů, pianoforte

naihonn*

A to jsem si kdysi stěžoval, jak každý tupec všude rozhazuje referenční odkazy na BiteFight a podobné stupidní hry. Hádám, že může být ještě hůř.

wazzubteamofteachers
hodnocení

0x

Rozhodnout se musíte sám. Pravdu asi zná jen málokdo. Informace jsou dostupné na internetu, např. zde. Domníváme se, že není co ztratit. Riskujete jen spam v emailové schránce.

Co je Wazzub?

Wazzub Team of Te/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]