Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč občas nejde zvuk?

Od: zuzana* odpovědí: 1 změna:

Prosím, může mě někdo poradit? Občas mě na PC nejde zvuk. Mám nahraného třeba Nohavicu, otevřu ho, objeví se mě na liště dole, ale zvuk nejde a napíše mě to: Winamp WMA (x86) MMSYSTEM007 pro tento úkol není dost paměti. Ukončete některé programy a akci zopakujte. Přitom žádné programy puštěné nemám:(Pak to třeba najednou jde. Mám koupený starší PC...Zrovna tak nenaskočí např. Seznam.cz a musím se na něj dostat přes jiný server. Děkuji za event. poradu. Zu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten seznam záleží co máš za prohlížeč, každopádně bych smazal cache- pro ie: start/nastaveni/ovladaci panely/moznosti internetu a tam dej smazat docasne soubory (zaskrtnout veškeré), historii a cookies.

Ohledně paměti? Prozraď co máš za počítač a systém, ale obecně vzato to co to píše to je ten problém, sice ti nic neběží tak abys to viděla ale běží ti plno věcí skrytě (antivir? firewall? služby systému a plno dalších věcí). Udělej třeba obrázek v start/spustit/msconfig/po spusteni a hoď to sem pro představu, zkusíme něco zrušit. Jo ještě taky koukni zda máš dost místa na disku kde je swap, čili asi na C:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]