Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ VEČER,CHCI SE ZEPTAT ŠIKOVNÝCH LIDIČEK OHLEDNĚ MÉHO NOTB. NĚCO SE MI STALO SE SYSTÉMEM A PROTO JSEM HO DONESL K ODBORNÍKOVI,ZA PÁR DNŮ JSEM SI VYZVEDL ALE NEJDE ZVUK, PÁTRAL JSEM A BYLO MI PC SDĚLENO,ŽE ZVUKOVÉ ZAŘÍZENÍ SE V PC NENACHÁZÍ.BYL JSEM Z TOHO ZMATENÝ, ZVUK ŠEL A PO OPRAVĚ NE? KAM PROSÍM ZVUK.ZAŘÍZEN Í ZMIZELO, JSEM DŮCHODCE A JE PRO MĚ FIN.ZÁTĚŽ HO DÁVAT ZNOVU OPRAVOVAT.KDE MÁM PROSÍM HLEDAT, PORA´DTE ZOUFALÉMU DĚDKOVI.DĚKUJI.ZDENĚK
Na každou opravu se přece vztahuje záruka, takže bych opravu reklamoval. Jinak lze konstatovat, že většina problémů s PC nebo NB se dá vyřešit doma a neplatit nekřesťanské ceny v servisech. Podíval bych se ve svém okolí, v rodině a pod. po někom, kdo tomu alespoň trochu rozumí a bude ochoten případně pomoci.
Podívej se do správce zařízení, jestli je v pořádku ovladač zvuku. Případně napiš, co a kde ti NB hlásí.
Zase se to asi nebude líbit ale skuste obnovu systému Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje a Obnovu systému.Zkuste nejbližší bod obnovy.Já nevím,co Vám ten odborník opravoval,dal by se zvolit i bod obnovy na datum kdy to ještě šlo...Ale aby to neudělalo víc škody než užitku.Tak pro jistotu ten nejbližší bod...
díky moc,bod obnovy jsem zadal ale pořád mi to hlásí,že zvuk.zařízení neexisatuje.jsem z toho blázen.
Viděl bych problém v nenainstalovaných ovladačích zvukové karty. Takhle se to nedá říci jakou tam máte a tedy jakou si stáhnout a nainstalovat. Koukněte do správce zařízení jestli není u zvuku žlutý trojúhelník. Pak by to chtělo zjistit přesný typ zvukovky, stáhnout ovladače, nainstalovat a zvuk už bude.
Windows 7 umí stáhnout potřebné ovladače samy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.