Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace win7

Od: wertui007* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mam otázku ohledně instalace windows 7.Příznávám stáhl jsem si win7 z internetu, protože na notesu už jdny mam a už sem si je zaplatil a nechci je platit znovu.Tak se vytvořil bootavaci usb a hodil tam windowsy, při zapnuti pc a vložení usb se načte boot, ale místo instalace to napíše starting windows a načítá se to a po chvíli to hodí modrou obrazovku kde jsou vypsány chyby s hardwarem nebo softwarem.Nevíte co provést aby místo spouštění windows ho to začalo instalovat? je to normálně instalačka na tom usb :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Buď jsou ty widle nějak poškozené,odkud že je to stažené,nebo špatně vytvořené bootovací USB.A nastavil jste boot z toho USB?

doplněno 28.01.12 18:05:

Já se přiznám,že tomu dole nerozumím...

doplněno 28.01.12 19:43:

Zato tomu co je úplně dole asi jo.Ty Windows,stažený,jsou k ničemu.

wertui007*
hodnocení

v notasu to instalaci načte tak to asi neni načtený a usb boot mam nastavený přes usb installer který všechny soubory nainstaluje na usb aby byli boot, v tom pc kde nemam windows mi to načte, ale porstě místo instalace mi to začne windows startovat :D

des*
hodnocení

0x

Nic jiného,než si přečíst co za chyby a odstranit je.

wertui007*
hodnocení

jenže tam jsou chyby když už je win7 nainstalovanej, ted mi to zazrakem dojelo až k instalaci jenže tam to napsalo autorun.dll could be loaded or is corrupt

Můžeš nám sdělit, proč tam instaluješ druhý operační systém, když už tam jeden máš?

des*

autorun.dllnemohl být načtenneboje poškozen-stahl sis špatnou instalačku,to ti tam nepůjde,vyhoď to a stahni si jinou a jinde.A kde?Hledej brouku,taky jsme hledali.

ugh
hodnocení

0x

já se zeptám jinak, čím jsi si vytvořil tu bootovací flash?

...skus třeba toto wintoflash.com/...

a samozřejmě že taky musíš v biosu nastavit bootování z oné flash nebo pokud ta sestava má boot menu tak přes to to spustit.

wertui007*
hodnocení

Díky všem za odpovědi, ale pučil sem ten pc kámošovi a po pár dnech to vyřešil, prej jsem to způsobil tím, že sem dostal k pc naky cdčka recovery a zkoušel jsem jestli tam nejsou windowsy :D, tak to způsobilo spustu chyb, ale už to jede :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]