Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mam otázku ohledně instalace windows 7.Příznávám stáhl jsem si win7 z internetu, protože na notesu už jdny mam a už sem si je zaplatil a nechci je platit znovu.Tak se vytvořil bootavaci usb a hodil tam windowsy, při zapnuti pc a vložení usb se načte boot, ale místo instalace to napíše starting windows a načítá se to a po chvíli to hodí modrou obrazovku kde jsou vypsány chyby s hardwarem nebo softwarem.Nevíte co provést aby místo spouštění windows ho to začalo instalovat? je to normálně instalačka na tom usb
Buď jsou ty widle nějak poškozené,odkud že je to stažené,nebo špatně vytvořené bootovací USB.A nastavil jste boot z toho USB?
doplněno 28.01.12 18:05:Já se přiznám,že tomu dole nerozumím...
doplněno 28.01.12 19:43:Zato tomu co je úplně dole asi jo.Ty Windows,stažený,jsou k ničemu.
jenže tam jsou chyby když už je win7 nainstalovanej, ted mi to zazrakem dojelo až k instalaci jenže tam to napsalo autorun.dll could be loaded or is corrupt
já se zeptám jinak, čím jsi si vytvořil tu bootovací flash?
...skus třeba toto wintoflash.com/...
a samozřejmě že taky musíš v biosu nastavit bootování z oné flash nebo pokud ta sestava má boot menu tak přes to to spustit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.