Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba Wi-fi

Od: dicky182 odpovědí: 5 změna:

ahoj chtěl bch se zeptat mám wi-fi router když jsem ho koupil vše bylo v pořádku ale jednou my internet nešel a upc my řeklo že to příde opravit za 2 týdny a já si myslel že je to tim wi-fi routerem tak se v tom jako blb začal hrabat ale stejně to nešli.Jak už my opravili internet tak jsem si wi-fi zapnul a najednou to píše že windows nemůže přijmout že ta wi-fi chc něco co notebook nespřístupnuje.Tak bych se chtěl zeptat jestli by nikdo nevděděl co s tim.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

Sice je to divné, ale my nemáme věšteckou kouli. Co je přesně za problém? Pokud jsem to pochopil, tak Windows něco nepovolí. Nešlo by přesně napsat(nebo ještě lépe udělat screen), co to je přesně za chybu?

dicky182
hodnocení

uloz.to/... tohle se mi ukáže když se chci připojit

marcani*

jak jste se v tom hrabal, nezmenil jste nahodou nastaveni wi-fi ve stylu hesla nebo šifrovani pripadne oboji?

dicky182
hodnocení

to já opraavdu nevím jediné co vím je to že když jsem se v tom hrabal tak ještě před tim se sít jmenovala jenom Denis ale potom už Denis-PC_Network nevim jestli je to velká změna já myslel že jsem změnil jenom jméno ale od té doby co jse to přejmenovalo my to Wi-fi nefunguje.

hodnocení

0x

Tak predne byste mel popsat, co jste KDE delal ... protoze pokud jak pisete jste "neco" "nekde" nastavil a nyni vam to "neco" hlasi, ze to chce "neco" tak pardon, ale absolutne nevim, jak poradit, protoze vubec netusim o cem pisete.

Pokud Vam nesel internet a UPC vam reklo, ze to opravi sami do dvou tydnu, tak nechapu, proc jste se vubec rozhodl v necem hrabat a uz vubec nepochopim, ze jste se do toho poustel, kdyz tomu vubec nerozumite. Wifi je bezdratova sit, ktera s funkcnosti internetu od UPC nema nic spolecneho. Pokud jste si rozesteloval wifi router, tak jej resetujte do vychoziho nastaveni (drzet tlacitko reset nejmene 5s). Pote vzit k ruce manual k onomu wifi routeru a nastavit si bezdratovou sit znova (v sekni WLAN zapnout volbu "enable wlan" , potom nastavit jmeno one site "SSID name" a nakonec nastavit sifrovani WPA2 a k nemu heslo. Potom zacne wifi router vysilat, takze v notebooku by mela jit vyhledat nova sit. Kliknout na ni, zapsat heslo a nazdar babi.

Toto je asi nyni nejrychlejsi zpusob jak znovunastavit wifi. Bohuzel nemohu byt vice konkretni, protoze ani vy jste nebyl ... (nevim typ routeru, nevim typ operacniho systemu a hlavne vubec nevim v cem jste se hrabal a co to hlasi (image na serveru je smazan))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]