Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná verze antiviru

Od: osa odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým odkazu na (skutečně) plnou a nejen zkušební verzi jakýhokoliv použitelnýho antiviru pro počítač s Windows XP? Předem díky za jakoukoliv odpověď:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Skutečně plná verze antiviru se kupuje.A odkazy na nelegální se tu nedávají...Tak to je...

doplněno 28.01.12 15:08:

A jestli mohu jednu radu,Avast ve free verzi je vynikající.Vyrovná se mnoha placeným a někdy je i lepší

slunecnice.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Spoustu let používám Avast a nikdy jsem neměl jediný problém.

slunecnice.cz/...

figurek*
hodnocení

0x

Zkuste Avast. Ten domácí je zdarma a úplně mi stačí.

aaaaaa*
hodnocení

0x
MSLE, zdarma a je od MS, nenáročný.

hodnocení

0x

Stáhněte si aviru free a je klid nezatěžuje systém.

bena*
hodnocení

0x

Pro domácí používání stačí avast! Free. Do 30 dnů od instalace stačí program zdarma zaregistrovat. Registrace probíhá přímo v programu a netrvá déle než minutu.
Mimo avastu můžete třeba zkusit Microsoft Security Essentials nebo AVG Free, kteří jsou též zdarma, ale neobsahují tolik funkcí, co avast!. Pak je ještě třeba AVIRA Free, ale ta nemá základní antispyware ochrnau ve free verzi a není v českém ani slovenském jazyce.

Případně můžete zkoušet sledovat promo akce, takhle třeba jsem získal Comoco Internet Security na 1 rok zdarma, spoustu antivirů na půl nebo čtvrt roku nebo spoustu různých programů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]