Nejste přihlášen/a.
Mám problém v Powerpointukdyž stáhnu nějaký soubor s pps koncovkou,tak mi to někdy napíše tuto zprávu: Aplikace Microsoft PowerPoint nemůže provést identifikaci jazyka.Tato součást není k dispozici.Chcete-li tuto součást používat,je třeba znovu spustit instalaci,kliknout na tlačítko Přidat či odebrat součásti a u příslušné součásti zvolit možnost Spouštět z tohoto počítače.
Kde a jak to nainstalovat?
Připravte si instalační CD/DVD a přejděte do Ovládacích panelů-Přidat nebo odebrat programy (Programy a funkce ve Windows Vista/7) a najeďte na Microsoft Office a tam klikněte na Změnit.
Nainstalujte klidně vše. Alespoň už nikdy Vás to nebude otravovat, že nějaká součást chybí a že je ji potřeba doinstalovat.
no u power pointu jsem zkusil dat spouštět z tohoto pc a nebo spouštět vše z tohoto pc,tak pořád to nefunguje...není to tím,že nemám nainstalované součásti Microsoft InfoPath, Microsoft OneNote,Microsoft Outlook,Microsoft SharePoint Workspace,Microsoft Visio Viewer?
To nebude u powerpointu, bude to u těch společných součástí. Ve 2003 zaškrtnete Zvolit vlastní nastavení aplikaci a pak to bude asi v části Nástroje sady Office.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.