Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazane Registry

Od: baraska* odpovědí: 7 změna:
Dobry den, je nejak mozne obnovit registry ze zalohy a jak? Dekuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No a jakým způsobem jsi tu zálohu registru provedl? Nějakým programem nebo skrze bod obnovení?

baraska*
hodnocení

Ja jsem to spatne rekla. Kamos mi povidal ze se to nekde automaticky uklada a ze bych to mohla vytahnout jenze pomoci nejakeho prikazu. Jenze jakej prikaz a kam zadat to nevim

ahasver4*
hodnocení

0x

Proč neskusit obnovu systému?Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...Do data kdy to bylo v pořádku...

baraska*
hodnocení

To neni mozne. Chybova hlaska registry eror me pres nic nepusti. Na tu hlavni plochu mi to nedojde.
ahasver4*

Máte instalační disk se systémem?Nabootovat z něj a zvolit opravu...

baraska*
hodnocení

Mam ale to se mnou nekomunikuje. Myslela jsem ze je to tim ze tam chci instalovat windows xp home namisto profesional ale pry to tim neni.

cinematic*
hodnocení

0x

Taky bych řekl, že pokud si zálohu nevytvoříte sama nějakým zálohovacím programem, tak jedině ji vzít z bodu obnovení (pokud existuje). Mrkněte na tenhle návod extrawindows.cnews.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]