Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrát automaticky z druhé strany

Od: hop® odpovědí: 6 změna:

Mám trošku opačný problém než má kolega, chtěl bych zrušit okno "Přehrát automaticky" navždy a to u všech současných i budoucích médií, která kdykoli do USB vrazim. Pouze mne tato záležitost zdržuje a irituje, stejně obsah média řeším prvotně přes TC...

Poraďte, moc dík...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

radja.cz/...

windows.microsoft.com/...

Jestli je to to co chceš...Ale je možný,že jsem to nepochopil..Už je moc pozdě,špatnej zrak,závity se narovnávaj...:)

hop®
hodnocení

Zatím dík, jdu to zkusit!

hop®
hodnocení

Vypadá to nadějně, zatím nemám nic neznámého na zásun do USB. pak se ozvu. ĎÍK!

mirek333*
hodnocení

2x

Tady je vyčerpávající odpověď.:

support.microsoft.com/...

bena*
hodnocení

0x

Stačí zakázat autorun. Stáhněte si tento ZIP soubor, rozbalte a ten soubor .reg "spusťte". A je vymalováno.

hop®
hodnocení

Tak problém konečně vyřešen. Nepomohl postup podle Ahasvera ani podle Béni. Nakonec jsem se prokousal odkazem od Mirka a okno Přehrát automaticky mne už konečně neotravuje.

Děkuji všem zúčastněným za snahu a pomoc, hezký den! *slunce**palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]