Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování souborů nejde - čím to je?

Od: edii* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nemůžu už nějakou dobu sthaovat soubory. Vyzkoušela jsem i obnovu systému, ale bezvýsledně.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

S tímhle asi obnova systému nesouvisí.Jak stahujete?Z čeho stahujete?Co to říká při stahování?Je pravda,že je teď par serverů nepřístupných...:)

edii*
hodnocení

Říká to že nemám patřičné opravnění k otevření souboru. Cokoliv co si pokusím stáhnnout vždy se to zobrazí.

hop®

Upřesněte, prosím, i ostatní parametry Vašeho stahování...

hop®
hodnocení

0x

Upřesněte, prosím, odkud a jak. Tedy jestli z třeba z youtube, uložto nebo ze slunečnice. a jestli pomocí nějakého downloaderu či z běžných prohlížečů - a jakých. Dík!

edii*
hodnocení

Z uložto a slunečnice. Ze všech servrů celkově.

hop®

Dobře, tak ještě jakým způsobem stahujete, tedy jestli přes speciální SW, nebo přes prohlížeče, a jaké.

Nezlobte se. ale příště již žádost o další upřesnění OPAKOVAT nebudu...

edii*
hodnocení

Přes prohlížeč Google Chrome. Nevím jak to popsat kompům vůbec nerozumím.

ahasver4*

A nepřistupujete k tomu z nějakého omezeného účtu?Jste přihlášená jako admin?Jaký je OS?

edii*
hodnocení

Mám počítač u kterého mám heslo a jsem správce.

dzordz*
hodnocení

0x

Asi předevčírem jsem řešil něco podobného přes skype, dotyčné se z ničeho nic změnilo nastavení zabezpečení v exploreru. Takže stisknout Alt, Nástroje, Možnosti, Zebezpečení, kliknout na Internet, dole na Výchozí úroveň, OK a je hotovo.

edii*
hodnocení

Je tenhle postup stejný u všech prohlížečů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]