Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,já docela hodně nepoužiju Ubuntu Linux a chtěl bych ji odinstalovat ale jenže nevim jak se to má vlastně dělat ,aby jsem úspěšně smazal systémy Ubuntu a také nemam instalační disk windows xp ,ale mam licenční klíč
tak bych vám poprosil o pomoc
Děkuju
Až budeš mít instalační disk s operačním systémem Windows, tak při instalci můžeš disk či diskový oddíl s Linuxem naformátovat a na jeho místo dát Windows. Při formátování se "smažou" všechna data na disku tak pozor na to.
jo a to vlastně mam naformátovat na windows xp přes tento počítač?a pak linux bude smazaná?přepalil jsem cd instalační disk a to jsem stahnul uloz.to ale když jsem instaloval tak jsem dal restart a tam bylo windows xp profesional setup a když jsem spustil tak říka že potřebuje bootovací cd a dal jsem instalační disk ale nevyšlo to a nevim jak se dělá boot disk windows xp?
Když jsem zkoušel Ubuntu, myslím, že šlo odinstalovat z Windows jako každý jiný program Windows.
Mám v tom trochu bordel, protože jsem zkoušel asi 5 druhů Linuxu.
jamaca: To, co jste zkoušel, bylo tzv. WUBI instalace. De facto to je virtuální počítač s Ubuntem.
Kdyby jste věděl, kolik linuxovbých distribucí já zkoušel, to by jste koukal :D Nejvíc jsem si oblíbil Mandrivu s Xfce a Xubuntu. Teď v poslední době hodně používám speciální distribuci Back Track...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.