Nejste přihlášen/a.
Chtěl sem pokračovat zde poradte.cz/... bohužel už to nejde.
Přibyl mi totiž další problém.
Když se mi konečně po několika pokusech podaří komp uspat a po nějaké době ho znovu nahodím tak když kliknu na nově označenou otázku zde na poradně a kliknu na ni tak se mi ta otázka otevře s novým oknem. Bohužel to není okno který by se otevřelo za těma otevřenejma ale jakoby se mi otevře nový hlavní okno(prohlížeč). Nevíte někdo prosím vás čím by to mohlo být?.?.?
doplněno 26.01.12 18:38:
Nepíšeš, co používáš za prohlížeč, ale mělo by to být v Nástroje - Možnosti, nastavit si chování při otevírání panelů a oken.
Gůgl chrom. To má bejt v možnostech kde?.?.? Ani v základech ani pod pokličkou ani jinde sem to nenašel.
Já používám výhradně FF, takže ti neporadím. Pokud ti to dělá jenom po probuzení a máš problém s uspáním, tak by to mohl být i nějaký problém v OS.
Jo jenom po probuzení a mám furt problém ho uspat.
Snažil sem se to řešit už v té otázce co uvádím, bohužel sem to nevyřešil.
Promiňte lujsi, ale řešíte už skutečně prkotiny. Po uspání počítače a následném probuzení by správně nastavený počítač měl chtít zaprvé heslo a za druhé by vás server měl, taktéž z bezpečnostních důvodů, odhlásit ze serverů, kde jste zalogovaný. A vy tu řešíte to, že po probuzení se vám otevře odkaz na internetu v novém okně. Promiňte, ale to je na
Pokud bych ale měl poradit, tak jediné, co mě napadá je to, že počítač si skutečně "tak nějak" pamatuje, že byl uspán a tak spustí nový proces prohlížeče -> nové okno. Ale nevím, mě osobně by tohle vážně žíly netrhalo ...
A jinak k tomu problému nedořešeného režimu spánku, tak slibuji, že se k němu vrátíme. Ale čekal jsem, že třeba napíšete i zda jste aktualizoval OS, jak jsem psal. Prozatím jsme skončili tím, že jsme zaktualizovali firmware optické mechaniky, což bylo upozornění, které vám vyskakovalo při spuštění režimu spánku ...
Takže pokud se to děje stále, tak bych radil ... odpojit tu mechaniku.
Nevím, jak jste kovaný v rozebírání PC, ale laikovi bych poradil následující.:
1) tak proste nepouzivejte rezim spanku no! 2) dobre no, tak teda vypnout pocitac 3) vytahnout napajeci kabel 4) pockat par minut, nez se vybiji vsechny kondenzatory v PC (nevim ceho vseho se uvnitr dotknete) 5) Otevrit PC a vytahnout napajeci kabel z mechaniky (pokud jej nepoznate, vyndejte oba, ale je to ten, co vede do zdroje) 6) zavrit pc, zapojit napajeni, zapnout -> zkusit rezim spanku. Podle vysledku bud zapnout kabel, protoze to nepomohlo, nebo ho stejne zapojit, protoze budem zjistovat, cim to je. Ale to už budem rozebírat asi ve vlákně, kam to patří ...
Yakube, po uspání počítače nemusí být vyžadováno heslo, záleží pouze na nastavení!
Odhlašování při uspání občas nefunguje. Já mohu počítač třeba na den vypnout (nejen uspat) a na této poradně jsem stále zalogován - zkoušel jste to?
Mně režim spánku nefunguje, pokud mám aktivní SW k mobilnímu připojení. Pouze mne to odpojí a žádá to aktualizaci ovladače. Bohužel UFON aktuálnější SW (který by toto vyřešil) prostě nemá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.