Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-mobile a datový tarif

Od: marenkao* odpovědí: 1 změna:
dobrý den,prosím o radu. V současné době mám na internet paušál od t-mobile Internet Standart s Option 4G combi kartou do notebooku.Platím kolem 800 Kc/měs. Combi karta mi nekomunikuje s Windows Vista, po pár hodinách mi padá celý OS. A tak používám jako modem mobilní telefon Samsung D900 připojený přes USB kabel. To by mi ani tak nevadilo jako úžasná rychlost načítání a stahování na internetu,která činí 10-30 kB/s. 30 je maximum. Bydlím ve Varnsdorfu,tady pokrytí 4G není,a tak "chytáme" EDGE. Já občas chytám nerva ... Co s tím? ve smlouvě s t-mobil jsem upsaná/výborně/ ještě na rok a půl. Jinak o FUP se v tomto případě nejedná,protože mi internet takhle běhá od samého začátku. Moc děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Reklamuj, já takhle dostal před lety pro nedostatečný signál půlrok grátis jako kompenzaci. V místě připojení jsem měl jen slabý signál GPRS, 4G neexistovalo. A popravdě snažili se s nastavením sítě i nějakým posílením, protože signál se zlepšil. A nedej se odbýt. Mejluj na zákaznickou linku, popiš jim problém. Dneska jsem připojený přes Wi-Fi, tudíž služby T-Mobile už nevyužívám.
Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]