Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký přehrávač dvd na pc?

Od: mara78 odpovědí: 11 změna:

Zdravíčko,jakej byste doporučili přehrávač dvd na pc?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Zdravíčko,nejsem si tak docela jist jestli rozumím co chcete ale VLC je dobrý,,,

slunecnice.cz/...

doplněno 26.01.12 17:48:

Taktéž Real Player

slunecnice.cz/...

mara78
hodnocení

No zkrátka v jakém přehrávači na pc přehrávat dvd,jakej je podle vás,dá-li se to tak říct,nejlepší?

ahasver4*

Podle mě je to jednoznačně VLC...:)

kato*

Tak se mi zdá,že se ptáte spíše na optickou mechaniku. mechaniky.heureka.cz/...;) než na program na přehrávání .Protože windousy to zvládnou přehrát i svým programem-windovs media player (jen ty kodeky je potřeba doinstalovávat). download.chip.eu/...

kato*
hodnocení

0x

VLC media player Nemusíte stahovat stále nové kodeky a umí přehrát vše.

dzordz*
hodnocení

0x

BS.Player a otevřít ty filmové .voby ručně, zvuk i titulky se nastaví přes přehrávač. Když jóóó už je třeba spustit dvd normálně, s úvodem, menu, kapitolama, bonusama atd, použiju obyčejný Windows Media Player.

sondaw*

KMPlayer - free, česky, skinovatelný a zatím se mi za několik let, co ho používám nestalo, že by něco nepřehrál

bena*
hodnocení

0x

Pokud používáte Windows, doporučil bych Windows Media Player 11 (ve Windows 7 Windows Media Player 12).

Windows Media Player ale ne všechny formáty dokáže přehrát a tak bych k němu doporučil doinstalovat buď K-Lite Mega Codec pack (neinstalujte s tím Media Player Classic ani Yahoo Toolbar a nastavte asociace pro WIndows Media Player, aby to šlo v pohodě přehrávat) nebo místo K-Lite zkuste nainstalovat CCCP + k němu QuickTime Alternative a Real Alternative, aby se přehrály i tyto formáty. Proto proč instalovta další přehrávač, když stačí to, co tam je, vylepšít?

Používáte-li Linux, doporučím VLC Media Player. KMPlayer špatný není, ale VLC mi přijde lepší.

mara78
hodnocení

Mě nejde o přehrávání souborů jako avi atd.Mě se jedná vyloženě o dvd,ať už stažených či orig.Pravda windows media player 12 si snima hravě poradí,já jen jestli existuje něco lepšího co do kvality obrazu a zvuku!?

kato*

Ne, to bude vždy stejné.

naihonn*

K-Lite Codec Pack nebo tedy i Mega Codec Pack rozhodně ano. Pak taky rozhodně doporučuju používat právě ten Media Player Classic, co je jeho součástí, protože je jednoduchý, ale jeho možnosti přesto výrazně přesahují to, co dokáže Windows Media Player. No a pro některé záležitosti je dobré mít v záloze VLC. Na závěr, ano, rozhodně se vyhnout toolbarům během instalace. A to je moje osvědčená a lety prověřená kombinace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]